Egyetem mellett lenne idő kondizni és küzdősportolni is?
Heló!
Esetleg úgy, hogy hétközben 2-3 edzés, hétvégén meg 1x elmész kondizni.
Más lehetőséget nem nagyon látok, mert nagyon lefárasztana és tuti az egyetem rovására menne - vagy pedig semmi másra nem lenne időd csak tanulásra és sportra.
Szerintem simán belefér, ha szeretnéd csinálni és elszánt vagy. Nekem mindig sok elfoglaltságom volt, de az egyetem utolsó éve volt a leghúzósabb: két helyen dolgoztam összesen heti 3-4 x 12 óra (délután-este-éjszaka, szerencsére az egyetemmel össze lehetett egyeztetni), különtanárhoz jártam nyelvet tanulni heti kétszer 2 óra, hobbiból műkörmöt csináltam, legalább heti kettőt (alkalmankénk kb 3 óra) és még a szakdogát is írtam. Nyelvvizsga meglett (pedig abban az évben kezdtem nulláról a nyelvet tanulni), szakdoga és államvizsga 5-ös, a fizumból vígan elvoltam, pedig diákmunka volt, és elég kemény.
Szabadidőm nem sok volt, de nem is igazán igényeltem, nem jártam soha bulizni meg ilyesmi...
Párkapcsolatom és barátaim is voltak/vannak, szóval nem voltam magányos meg ilyesmi...
Anyukám mondja mindig, hogy arra van időd, amire szánsz.
27 N
Utolsó. Én írtam előtted. Miért zárnád be? Őszintén érdekel 🙄
Én a tanulásra és a munkára koncentráltam. Pár csoporttársam meg semmit nem csinált egyetemen kívül, mégis bukdácsolt. Nem az egyetemről függ, hanem az embertől.
Nem volt sok felesleges időm, csak jól beosztottam...
Éjszaka és hétvégén dolgoztam, keveset aludtam, nem jártam soha szórakozni. Az ember sokszor észre sem veszi, mennyi idő elmegy hülyeségekre... 🙄 Én inkább hasznosan töltöttem.
De tény, hogy 5 éven át nem volt egy perc szabadidőm sem. Utáltam is. De ez más tészta...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!