Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ti hol vesztek ruhát ekkora...

Ti hol vesztek ruhát ekkora testtel?

Figyelt kérdés
2m magas vagyok szóval a hossz is para. Meg már 105 kiló és egyszerüen ha végig megyek bershka, pullbear, newyorker, zara stb. arénába 1 boltba se találtam olyan farmert ami derékba is jó meg hosszba is. inget se ami hosszra is. Öltönyt se tudok normálisat venni. Pullover még csak-csak istenes de a csuklóm van h kilóg. Hol lehet extra nagy ruhákat venni? Persze minőségieket.
2017. ápr. 1. 23:36
 1/6 anonim ***** válasza:
Sajnos ez ilyen :) 50 boltot megnézek mire kapok egy pólót.
2017. ápr. 2. 00:01
 2/6 anonim válasza:
nekem is van rokom ő is 2m magas és 125kg én is megkérdeztem hol vásárol magára és úgy szokott rendelni a SportsDirect.com nevű oldalról. Ha rendelnél róla valamit ne izgulj megbízható én is gyakran rendelek onnan
2017. ápr. 2. 00:59
 3/6 anonim ***** válasza:
ebayről rendelj
2017. ápr. 2. 10:35
 4/6 anonim ***** válasza:
Az meg a jobbik eset, mert magas vagy, csak hosszabb ruha kell.
2017. ápr. 2. 11:35
 5/6 anonim ***** válasza:
Én nekem combomra nincs semmi... sokkal nagyobbat veszek és felvarattom a szárát de derékba így is bő,övet megkell húzni.
2017. ápr. 2. 13:21
 6/6 anonim ***** válasza:
Pl Levi's be van farmer rovid (32) es hosszu (34) szarral is. Sot ott van egyenes es boszaru farmer is. Nem csak ezek a k#urva repa cso nadragok.
2017. ápr. 2. 19:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!