Lehetséges, hogy azért akadtam meg a fejlődésbe és gyengtem le, mert már túl zsíros vagyok?
Figyelt kérdés
Ugye olvastam,hogy magas tzs-vel már nem igazán lehet tömeget növelni,valamiféle hormonális hatások miatt2017. márc. 29. 23:24
1/9 anonim válasza:
nem valószínű de lediétázhatsz.
2/9 anonim válasza:
Egy bizonyos szint után ez igaz, de ez lassan, nem igazán egyik pillanatról a másikra dolog. Érdemes lenne emelni egy picit a fehérjén,és megnézni,hogy reagálsz.
3/9 anonim válasza:
miért emelne a fehérjén? Nem tudod mennyit eszik...
4/9 A kérdező kommentje:
Hát már február környékén kezdődött a stagnálás,azóta inkább gyengülök,mint erősödök.Ilyen helyzetben kéne diétázni?Csak mert amúgy is elkezdtem volna,csak ilyen gyenge állapotban nem tudom,hogy jó ötlet e.Inkább vissza kéne először valahogyan erősödni?
2017. márc. 30. 19:27
5/9 anonim válasza:
Rendbe kéne étrendet és edzésen oda kéne tenni magad. Ha elkezdesz szálkásítani még jobban legyengülsz..
7/9 anonim válasza:
Amúgy nem azért írtam, hogy rendbe kéne tenni az étrendet, edzésen oda kéne tenni magad, mert tudom, hogy mit csinálsz.
De olyan nincs, hogy tökéletes, jó étrend mellett, kemény edzéssel, hogy tényleg odateszed magad, nem fejlődsz, sőt le is gyengülsz. Ilyen nincs.
8/9 A kérdező kommentje:
De hogyhogy eddig fejlődtem,erősödtem,most meg nem?20 kilókkal kisebb súlyok mennek.
Most kb 1 órával kevesebbet alszok,emiatt lehet?
2017. márc. 30. 22:15
9/9 anonim válasza:
Mennyit alszol ? amiatt is lehet.. mennyi a tzs%-od kb ? Szex? Hús? Edzés? Vitaminok,ásványi anyagok ? Egy idő után az ember nem tud fejlődni tovább,de addig egyre lassabban és lasabban fog. Ha gyengültél akkor lehet az edzés miatt kaja miatt vagy alvás miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!