Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mit rontok el guggolásnál?...

Mit rontok el guggolásnál? Abszolút nem érzem közben a fenekemet, csak a combomat és a térdemet érzem terhelve.

Figyelt kérdés
2017. márc. 29. 22:05
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Azt rontod el,hogy a guggolás elsősorban combgyakorlat.

Használhat valamit fenékre,de ha szabályosan csinálod,és mégsem érzed,csinálj helyette kitörést.Érezni fogod a különbséget.

2017. márc. 31. 19:31
 12/15 anonim ***** válasza:

10#

Nem tudom, de most én is lepontoztam a többi kötsögöt aki nem välaszolt, biztos k0ztük volt.:D

2017. márc. 31. 21:49
 13/15 anonim válasza:

Igazából annyira nem izgat, de mégis fura... Már segítő szándékú választ írni is bűn? Vagy ha azért pontoznak le, mert hülyeséget írok, az oké, azzal nincs probléma, de akkor miért nem javítanak ki, és akkor mindenki jól jár? Vagy piros kezecskét nyomni még könnyű, de véleményt írni már nem? Vagy mi a búbánat?

Áh mindegy, hagyjuk, ezt a logikát sose fogom megérteni, úgy érzem:D

2017. ápr. 1. 08:23
 14/15 anonim ***** válasza:

13# Szerintem vannak ilyen megkeseredett prolik, akiknek már félig átázhatott a hímvesszőpelenkájuk, de lusták még arra is hogy felálljanak a kitört lábú foteljukból cserélni.

Na ők irigyek hogy valaki ilyen "úri huncutságokkal" foglalkozik, mint guggolni, meg normálisan kinézni.

Na ők pontoznak le.

2017. ápr. 1. 10:56
 15/15 A kérdező kommentje:
Én nem tudom, hogy ki pontozott le titeket, de én nagyon köszönöm mindenkinek a választ. Valóban nem mentem elég mélyre, ez volt a baj.
2017. ápr. 1. 12:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!