Hogyan tömegeljek kollegiumban?
Figyelt kérdés
Az itteni menza ehetetlen, de meg eszem mert tobb mint a semmi. Mindennap rendelni picit sok lenne anyagilag. Álljak neki főzni? Az mennyi lenne kiadasilag?2017. márc. 28. 14:34
1/6 anonim válasza:
Attól függ, mennyit és milyen időközönként eszel és mit. Ha jársz boltba, akkor magad is láthatod, mennyibe kerül pl. egy csirkemell.
2/6 A kérdező kommentje:
Esetleg ha jelenlegi kajam mellé ennék tomegnovelot. Aminek magas a CH tartalma. Az segithet?
2017. márc. 28. 15:36
3/6 anonim válasza:
fél kiló zabpehely 200ft a spárban, 66g ch és 14g fehérje van benne. A menzához megeszel 300g-ot + valami olcsó fehérjét pl 50g-ot, már ott tartasz, hogy bevittél 200g jó minőségű ch-t és 90g fehérjét + a menza. Ennyibe kerülne kipótolni az egészet egy olcsó tömegnövelővel.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm, akkor megprobalom ezt!:)
2017. márc. 30. 18:55
5/6 Klanwarrior válasza:
Ha van főzési lehetőség (rezsó, vagy gáz), akkor nyert ügyed van, én is úgy csinálom.
Veszel egy kiló cs.m.filét, és mondjuk hétfőn-szerdán kisütsz fél-fél kilót, azzal a fehérje nagyjából megvan, bár én reggelinek tojást/zabkását csinálok, abból is elég sok fehérbe kijön. Ott a rizs/krumpli, azt mondanom sem kell,a csirkével együtt megcsinálod, és veszel napi 50-100gramm magot (kesúdió, mogyoró, mandula, stb.) a zsírbevitel miatt, mert az is fontos. Délelőtt és edzés környékén egyél pár banánt, az egyik legjobb gyümölcs testépítőknek. Ezzel kolis kaja nélkül is kijönnek a makrók :)
(U.I.:Nem tudom, mennyire vagy elengedve anyagilag, de az általam felvázolt diéta nekem heti 4000-5000ft körül jön ki.)
6/6 anonim válasza:
Nem akartok osszeallni tobben es beosztani h mindennap 1 kozuletek foz ratok? Igy mindenki idot es penz takarithat meg. Csak beszeljetek meg a felteteleket. Nagyon sokat csinaljak ezt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!