Mit egyek a kollégiumban?

Ebédre mindneképp kéne valami főtt kaja,valami olcsó kifőzde tuti van a közelben,menü szokott lenni 5-6 száz forintért. Reggelire a natúr zabpelyhet tudom ajánlani,kétszázvalahány forintért szoktam venni (multiban vagy lidlben) a fél kilósat,sokáig elég,fahéjjal izesitve vizzel megfőzöm ,vagy tejbe is mehet . Zsömle,kefír, ajánlottam volna még nem is olyan rég a tojást,de mostmár rohadt drága az is.
Főzést este sem tudod megoldani ? Mert úgy azért könnyebb lenne olcsó,de laktató kajákat írni, főzelékek,tészták,sültkrumpli,rakott stb pár száz forintból kijönnek és nem egyszer ennél belőle

Mindenféle főzelék (borsó,bab,zöldbab,sárgaborsó,krumpli)
Ugyanezekből krémlevest is tudsz csinálni
Rakott krumpli
Sült krumpli
Mákos,diós,túrós (ez picit drágább a túró miatt,de akciókat ki lehet fogni) tészta,milánói
Én szoktam ilyen mirelit cuccokat venni auchanba , 600-1000 ft egy csomag és 10-12 db pulykatallér van benne,ehhez lehet riozst ,krumplit
gyümölcsleves
főzelékhez feltétnek sült virsli szoktam,vagy mirelit pulykamell.
paprikáskrumpli,lecsó ,rántott karfiol,rántott gomba
ezek aránylag olcsók , és finomak,laktatóak . De ha az ételek témakörben beírod hogy olcsó ,akkor rengeteg ötletet kapsz :d
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!