Ciki az edzőterem, ha (bővebben lent)?
Egy nagyobb faluban élünk,ahol egyetlen egy is edzőterem van. Eléggé megrekedt eszközökkel,de a célnak megfelel. (Gondolom én)
Szeretnék fogyni,testet formálni.
Nem ciki,ha én még soha nem voltam? Azt se tudom hogy kezdjek neki,mi mire való.
És nem fognak kinevetni, engem bámulni a tapasztaltak? (na nem azért mert olyan jól nézek ki,hanem mert béna vagyok)
Többször is szerettem volna menni,de ez a kisebbségi komplexus visszatartott. Na eg az is,hogy férfiak, nők, fiatal lányok és fiúk egyben vannak.Semmi koedukált fitnesz részleg. Mondjuk egy falunál az lenne a csoda...
Ti hogy kezdtetek neki?
Köszi első. Igen tudom,nem is értem miért írtam ekkora blődséget :D
Valószínűleg azt akartam,hogy semmi elszeparáltság,mindenki egybe....
Bocsi.
Neten is van egy csomo video,ahol levideoztak x emnereket,akik nem megfeleloen hasznaltak az adott eszkozt.
Egyik masik videoban a nevetes,kuncogas is hallatsziik.
Egyik kerdezo irta,hogy nincs kulon edzoterem nemek szerint.
En Pesten es Debrecenben is tudok noi fitneszteremrol,biztos van mas nagyobb varosban is....
Ha mas is kuzd ilyen felelmekkel:
Erot vettem magamon es elmentem a terembe. Egyedul,mert ha barinovel megyek akkor annak nem sok jo lett volna a vege szerintem. Edzeni mentem es nem traccspartizni.
Alaptalan volt a felelmem.
Mindenki nagyon kedves volt es keszseges. Megmutattak mindent,hogy mi mire valo,mit hogy kell hasznalni,hogy a helyes,mire figyeljek.
Kaptam edzestervet is (elotte fel oraig beszelgettek velem,hogy mit szeretnek,mi a celom,stb.) Es vegig ott volt velem az edzo. Amin pedig total meglepodtem,hogy nem kertek ezert a plusszert penzt,es a tagok amennyiben kerik edzes utan ingyen kaphatnak feherjeitalt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!