Ezt az étrendet szerintem eltalátam, valaki megerősítene?
Figyelt kérdés
66 kg vagyok, ez egy szálkásító étrend. Kb 2400 kalória körül mozgok napi igényben, edzéssel, mindenestül. Így lett az alábbi étrend kiszámítva:
Ha valami nem jó, javítsatok kérlek! Szeretnék már végre szálkás testalkatot.
2017. márc. 15. 19:52
1/7 anonim válasza:
Én 66 kilóval biztosan nem szálkásítanék. Reggel magába eszed a zabot?
2/7 anonim válasza:
Szerintem ha 2000 kalóriánál kevesebb kell neked a szálkásításhoz akkor tömegelj inkább
3/7 Cortez70 válasza:
Kezdetnek jó. Ilyen nincs, hogy előre tudod, hogy mennyi kell kaloriabol. Mindenkinek más az igénye. És eleve baromság kevéssel kezdeni, amivel szépen lelassítod az anyagcserét. Fokozatosan kell csökkenteni a kalóriát, ha nincs zsirleadás, kedves előző hozzászóló.
4/7 anonim válasza:
Egyhangú, monoton szar... 1-2-3 hétig bírod oké... de majd ha már minden falattól okádhatnékod van, mit csinálsz?..
5/7 anonim válasza:
Elnézést, csak arra gondoltam hogy ha ilyen kevés valaki kalóriaigénye az egy jel hogy nem túl izmos
6/7 A kérdező kommentje:
Ha okádhatmékom lesz, akkor megfelelő mennyiségben cserélem krumplira, vagy kuszkuszra, ugyanigy a hust is. Azért szálkásítok, mert 1 év alatt több, mint 15 kilót szedtem fel (vékony voltam), es most be vagyok zsirosodva. Csak egy par kilót adnék le, utana kevesebb kalória tobblettel tomegelnek tovabb. :)
2017. márc. 16. 07:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!