Tényleg van ilyen hogy valakinek ilyen jó a genetikája a testfelépítés szempontjából?
Figyelt kérdés
Van kettő osztálytársam,akik nem fordítanak különösen nagy figyelmet az izomépítésre,de mégis nagy az izomtömegük ezáltal a testtömegük is nagyobb mint az enyém. Az egyik srác 180 centivel 78 kiló(izmosan),a másik pedig 174 centivel 75 kiló szintén izmosan.
Én fél éve edzek,177 centi vagyok,65 kilóról kezdtem és most 70 vagyok. De az a vicc számomra hogy akiket említettem edzés nélkül izmosabbak nálam.
Hogy lehet hogy valaki testépítés nélkül ilyen izmos legyen?
2017. márc. 15. 07:45
2/8 Cortez70 válasza:
Szerintem csak te látod őket izmosnak. Edzés nélkül nem lesz senki komoly forma.
3/8 anonim válasza:
Sulyzos edzesek! Anelkul nehezen lesz valaki izmos.
4/8 anonim válasza:
genetika. ha rendszeresen jársz úszni, bringázni már ez is dobhat a formádon.
5/8 anonim válasza:
Esetleg sokat mozognak (honnan tudod, hogy nem) sport nélkül is.
6/8 anonim válasza:
Valamit edzeniük kell. A genetika miatt könnyen izmosodhatnak, azt elhiszem, de szinte semmi mozgástól nem jön az izom feleslegesen, ez ellentétes a test működésével. Az izom költséges, csak akkor építi s tartja meg a test, ha szükség van rá.
7/8 anonim válasza:
Én még soha nem láttam izmos embert edzés nélkül. Edzéssel sem sokat.
8/8 anonim válasza:
fel ev az keves ido naturalban. ne varj tole izmos testet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!