Ha vállat együtt edzem a vállal, akkor vállnál már nem muszáj nyomógyakorlat?
Figyelt kérdés
Meg a végén tricepszre elég 2 gyakorlat mell után?Mellnél csinálok 2 nyomógyakorlatot,meg egy tárogatást
Fekvenyomást 15,10,8,8,6
Ferde padon 4x8
Tárogatás 3x8
Tricepsz: Letolás kötéllel 3x8-10
Lórúgás 3x8-10
Vállnál oldalemelés csinálnék meg előreemelést 3x10-12 mindkettőnél
2017. márc. 13. 18:51
11/13 anonim válasza:
Külön-külön nem sok az, hanem egy nap sok az a 20+ sorozat.
Mellre elég a 12, de szerintem 8-10 kemény munkasorozattal is le lehet edzeni a mellet. Tricepszre 6-8 kemény munkasorozat, vállra is jó a 8 összesen, csak ne egy nap. De, ha te tudsz regenerálódni, akkor hajrá. Nekem sok lenne.
12/13 Cortez70 válasza:
Ha egy edzésen megy mell-váll-tric, akkor elég mellre szerintem is max 10 sorozat, többire meg még kevesebb.
13/13 A kérdező kommentje:
Oké,köszönöm.Mellnél első gyakorlatnál piramisba mennék fel,tehát 2-3 keményebb munkasorozat lenne,ezért gondoltam még utána 2 gyakorlatot,még egy nyomást meg valamilyen tárogatást,de így már értem.
2017. márc. 13. 20:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!