Ha vállat együtt edzem a vállal, akkor vállnál már nem muszáj nyomógyakorlat?
Meg a végén tricepszre elég 2 gyakorlat mell után?Mellnél csinálok 2 nyomógyakorlatot,meg egy tárogatást
Fekvenyomást 15,10,8,8,6
Ferde padon 4x8
Tárogatás 3x8
Tricepsz: Letolás kötéllel 3x8-10
Lórúgás 3x8-10
Vállnál oldalemelés csinálnék meg előreemelést 3x10-12 mindkettőnél
Mindegy, csak nyomjál. Én 4 sorozatot csinálnék legalább, előreemelés felesleges.
De szerintem ez már túl sok lesz 1 nap, váll-mell-tricepsz. Főleg úgy, hogy, ha mellet edzenél magában, akkor is kap terhelést a vállad és a tricepszed is. Én külön raknám ezeket szívem szerint.. ÉN. De ahogy érzed.
Persze, mehet együtt is, nem azt mondtam, csak ez így szerintem sok sorozat. Mellre 12, vállra is 8, tricepszre is 6.. Nekem sok lenne.
Én mell-bic, váll-tric, láb, hát, így edzek, de tedd be akkor vállat pl háthoz, lábhoz meg tricepszet, vagy fordítva, ahogy jól esik. Számomra az esik jól, ahogy leírtam, sőt, van, hogy kiveszem a kart és tartok rá külön napot, így 5 napos a tervem.
Rendben,hát heti 3 napot tudok menni,4-et már nem sajnos.De valaki még több sorozatot csinál nem? pl mellre 14-et karra is 9-10-et.Szerintem tudok regenerálódni így is,nem érzem soknak a 6-ot tricepszre meg a többit.
Cortez,és ami bevált edzésterv, azt pár hónap után lehet váltani,esetleg erre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!