Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Milyen edzéstervet ajánlotok,...

Pszicho88 kérdése:

Milyen edzéstervet ajánlotok, ami heti 3 alkalmas és egy napot, ugyanazon az egy napon belül 2 különböző alkalomra szed szét?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Leginkább azért érdekelne ez, mert így az edzés nem lesz több 45 percnél, ha 2 alkalomra van szedve az adott napon és így maximális lehet a növekedési hormon kihasználtság.

Egyébként tömeget akarok növelni, 180 cm magas, 70 kg vagyok, extrém nehezen hízok. Köszönöm.

2017. márc. 7. 10:05
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

A HST -ben nagyon jó dolgok vannak.

Köszi az ötletet.

Van benne logika és a terhelés ciklikusságát is jó, hogy leírják benne pontosan.

Olvastam még nemrég, hogy érdemes szedni Arginint, mert ez jelentősen növeli a növekedési hormont.

[link]

"Az egyetlen dolog amire vigyáznod kell:

A HGH kiválasztás edzés közben akkor a legmagasabb, ha viszonylagosan nagy súlyokkal dolgozol és 8-10 ismétlést végzel, egy perces pihenőkkel. Ez a stratégia 36%-al nagyobb HGH kiválasztást eredményez, mintha kisebb súllyal, hosszabb ideig edzenél. Az edzésed 10-25 percénél a legmagasabb és 25 perc után csökkenni kezd, de még akkor is az átlagos szinted fölött marad kb. még egy órán keresztül.

A válasz tehát a következő: edzél, de KEVESEBBET. Figyelmeztetnélek, hogy a HGH kiválasztás az edzésed intenzitásától jobban függ, mint az edzésed mennyiségétől. Nem kell halálra edzened magad – ennek semmi értelme!

A tested saját, növekedési hormon fokozása nagyon-nagyon jó dolog. Szinte minden életfunkciódnak jót tesz.

Nem félned kell ettől, hanem ismerned, hogy ez egy olyan hormon, amely a szervezeted rendes működéséhez életfontosságú. Látod, hogy a gyerekek milyen szépek – bennük több van. Ez idáig a glutamin aminosav az, amely segíthet abban, hogy a növekedési hormon szinted a normális kerékvágásba kerüljön, az Arginin aminosav mellett."

2017. márc. 7. 10:57
 12/16 A kérdező kommentje:

Orvost hiába is keresnék a problémával, ugyanis azok az értékek, amik a vérben találhatóak és egy vérvétellel kimutathatóak, azok rendben vannak és a doki szerint sincs baj. A pajzsmirigy is megfelelően működik. Az, hogy milyen érték nincs rendben arról fogalmam sincs, de hogy nincs rendben valami az biztos. Egy átlagos felnőtt ember szerintem 3-4 naponta borotválkozik. Nem?

Nekem úgy kb. 2 hetente kell.

Nyilván ezt nem lehet edzéssel változtatni, de legalább az edzésből megpróbálhatom kihozni a maximumot.

2017. márc. 7. 11:02
 13/16 anonim ***** válasza:
Még mindig nem értem mit pörögsz a növekedésii hormonon, ha tesztoszteron hiányod van.
2017. márc. 7. 11:02
 14/16 A kérdező kommentje:
De ha tesztoszteron hiányom van mivel növelhetem azt?
2017. márc. 7. 11:11
 15/16 anonim ***** válasza:

30 éves vagyok, az arcomon egyedül a barkómjál, már ha azt így hívják ami a pajesz alatt van, nő erős szőr. Van pár szál fekete de piheszerű bajszom, és eléggé ritkás pelyhes tokaszakállam, ami 3 hónap alatt sem nő meg fél cmnél hosszabbra...

Hónaljam soha nem szőrösödött ki, fanszőröm alig van, mellkasomon, karjaimon és lábaimon szőke pihék...

Hormon háztartásom minden orvos szerint rendben van, én egyszerűen ilyen szörzettel rendelkezem... mondjuk nembánom egy percig sem...

Ennek ellenére 186cm 95kg 15-17%tzs.

2017. márc. 7. 11:18
 16/16 A kérdező kommentje:

Ami még furcsa, hogy hiába edzek egy súllyal hosszú ideig, növelni alig tudok rajta, mert a testem nem tudja megszokni a terhelést, a súlyt, az izom pedig nem épül, nem épül be.

Hogy ez most emésztési, vagy hormonális probléma fogalmam sincs. Kb 1,5- 2 hónap kell mire a testem megszokja a súlyokat és emelni tudok rajtuk.

2017. márc. 7. 12:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!