Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Milyen extrém módokon növelhet...

Pszicho88 kérdése:

Milyen extrém módokon növelhető a növekedési hormon?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Olvastam erről gy jó cikket, viszont minden más értelmes és jó megoldás érdekelne, ami még növeli ezeken a módszereken kívül a növekedési hormon termelődését.

A szteroidokat elvetem. Természetes megoldások érdekelnek, amik nem károsak.

[link]

"amik csökkentik a növekedési hormon termelődésünket, ilyen például az elhízottság, stressz, magas kortizol szint, túledzés"

" amelyek növelhetik a növekedési hormon szintünket. Fogyasszunk magas fehérje tartalmú ételeket, sportoljunk hetente legalább háromszor, edzés közben a HGH kiválasztás a legmagasabb ha viszonylagosan nagy súlyokkal dolgozunk 8-10 ismétléssel. Étrend kiegészítőkkel is fokozhatjuk a természetes növekedési hormon termelésünket,"

2017. márc. 6. 21:02
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Én csak megemlítettem hogy izomtömegben nem hiszem hogy bármi változást okozna. Legjobbnak tűnő az időszakos böjtölés,Janos Orosz Fitness youtube csatornán találsz róla infót.
2017. márc. 9. 14:45
 12/13 anonim ***** válasza:

Első válaszadó vagyok.Én próbáltam/tesztelt időszakos böjtöt 1 hónapig.4 órás 'ablakban' ettem meg a napi kajám,de az egész napos éhség miatt ilyenkor valamivel többet ettem (5-800kcal)mint átlagban egész nap.

Amiket észrevettem:

-eleinte ingerültség,aztán ez 1-2 hét alatt eltűnt

-Éhség napközbeni jelentős csökkenése

-Fokozott szexuális vágy

-Kajamentes időszakban legalább annyi energia,mintha normálisan ettem volna

És nagyon érdekes,hogy izmosodtam látható mértékben,ami ugyan nagyrészt annak tudható be hogy több kalóriát vittem be és évek óta nem edzem súlyokkal(sem),de valóban érdekes,hogy kevés zsír,nagyobbrészt izomtömeg jött fel rám,pusztán az étrendnek köszönhetően.

Nyilván nem egy csodaszer,de ha kitapasztalod hogy hogyan reagál rá a tested és mikor a legjobb enned és mennyit/milyen kaját,akkor egy jelentős "tuning" lehet neked

2017. márc. 11. 12:34
 13/13 A kérdező kommentje:

A 4 órás étkezés az teljesen jó.

2 és 3 óránként szerintem zavaró és nehezen megvalósítható enni, hacsak nincs az embernek olyan munkahelye, vagy nem egész nap ezzel foglalkozik. Egyébként pedig egyik nagy testépítő magazinban sem látok genetikai, vagy szövettani tanulmányt, hogy most akkor melyik edzésmódszer a jobb, vagy melyik étkezés milyen eredményt vált ki az embereknél. A gyomornak olyan jó ha 2-3 óránként megterhelik? Még föl sem dolgozta a bevitt tápanyagot, de már tolják, pakolják befelé a kalóriákat és újra munkára késztetik, pedig addig sem állt meg szegény.

2017. márc. 22. 22:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!