Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ha a tesztoszteronszint a...

Ha a tesztoszteronszint a normális középértéken van tartva, akkor nem fordulhat elő probléma?

Figyelt kérdés

2 éve edzek rendesen és sehogy sem nézek ki.Tegnap voltam vérvételen a tesztoszteron szintemet megnézetni.Elvileg holnapra kész lesz az eredmény.

Az izmosodás elmaradása, illetve egyéb problémák miatt erős a gyanúm, hogy alacsony a tesztoszteronszintem, vagy valami más hormon a szervezetemben.

Milyen megoldást alkalmazzak és milyen mennyiségben hogy a középértéket elérjem, tehát megszűnjenek a problémák és beinduljon a normális izmosodás, viszont ne álljon le a saját termelésem, mert még sokat akarok szexelni és nem szeretnék elsorvadni odalennt.Tartok ettől az egésztől, de ha normális nemi életet akarok élni és megszabadulni a zavaró dolgoktól, nem lesz más választásom.

Milyen orvos ért a beállításhoz és melyik a legalkamasabb?Kenőcs, tapasz, szuri, gyógyszer?

Nem doppingolni akarok!

A válaszokat előre is köszönöm!

2017. febr. 1. 18:44
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Én elsőre megpróbálkoznék a gyógyszer előtt természetes dolgokkal: több pihenés, tesztoszteront befolyásoló vitaminok, ásványi anyagok pótlása, több koleszterin bevitele, meditáció. A tesztoszteron pótlásnak még orvosi ellenőrzés mellett is lehetnek nem kívánatos mellékhatásai. Ha alacsony a tesztoszteronod, annak valószínűleg valami oka van, azt kéne orvosolni.
2017. febr. 1. 19:02
 2/11 anonim ***** válasza:

Nem értelek. Tegnapi kérdésedet se értettem.

Ha akkora mennyiséget akarsz pótolni, ami középszintre állít, akkor alig fogsz érezni valamit. Ha majd a szint kiderül, akkor tudunk okosat mondani, így látatlanba nem sokat. Ha tegyük fel lesz 10nmol az érték, aztán a doki felír heti 100mg valamit, akkor a te saját termelésednek már kb a dupláját fogod bevinni. Ha most szeded egy darabig, aztán abbahagyod és remélve a saját termelésed nem látja kárát a pótlásnak, akkor mit értél el az átmeneti pótlással? Jó voltál pár hónapig, aztán megint vissza ugyan arra a ramaty szintre. Ezt, ha elkezded pótolni, akkor tolnod kell sokáig, hogy ne ess vissza a saját termelésed szintjére. Érted remélem, hogy miről beszélek.

Ezért kéne valami természetes fokozóval próbálkozni először, ha nem jó az se, akkor valami gyógyszerrel, nolva vagy clomid, ha ezek se segítenek, akkor a doki majd segít pótlás terén.

2017. febr. 1. 19:31
 3/11 anonim ***** válasza:

Nem hiszem hogy ez lesz a probléma.

DE! Ha neked alacsony a tesztód akkor ugyanannyi kívülről történő bevitellel már leállítod a saját termelést és a herék NEM dolgoznak tehát zsugorodhatnak(fognak is). Nem tudod úgy csinálni hogy kívülről nyomsz olyan mennyiségű tesztót hogy saját termelésed legyen. Úgy lehetne hogy hcg-t injektálsz hetente 1-2x és mellé megy a tesztó. De ha abbahagyod sokkal rosszabb lesz a helyzet mint volt. Tehát tényleg nem érdemes. Kenőcs nagyon macerás,gyógyszer nem jó mert májat roncsolja,szuri az ami jobb. Próbáld ki Scitec-Testo pucnh-ot napi 6 kapszulával mellé minimum 2-3000NE D vitamin,Zinc 40-50mg +multivitamin(esetleg +c). Utána 1 hónap után válts le Testopucnhot (akkor is ha jó volt) királydinnyére. Alvás,rendszeres szex(akár egyedül) ,hús fogyasztás,súlyzós edzés (pl guggolás) mind növelik a tesztót.

2017. febr. 1. 20:24
 4/11 anonim ***** válasza:
Milyen "egyeb ptoblemaid" vannak? Egyebkent az veletlenul sem lehet, hogy azert nem fejlodsz, mert nem eszel eleget? Masreszt eloszor vard meg az eredmenyt szerintem.
2017. febr. 1. 20:47
 5/11 A kérdező kommentje:

140.oldal

Már 12 éve fennáll nálam egyfajta izomégés, ami problémát okoz a mindennapi életben.Fogmosás, lépcsőn felfele való közlekedés, szexuális élet.Plusz emellé jön még az izomépítésre való képtelenség és úgy gondolom ez a két legfőbb probléma szorosan összefügg valamely hormonokkal, illetve a tesztoszteronszintemmel.A pocakosodás is ezt jelzi.

2 éve kb mikor elkezdtem a C-vitamint szedni, 5 g-ot naponta, akkor ez az izomfáradtság teljesen elmúlt és ez tartott másfél hónapig.Aztán viszajött és hiába szedtem már a c-vitamint, nem használt.Utánaolvastam hogy a c-vitamin adagolás csökkenti a kortizol-szintet, tehát ez is közrejátszhat benne.A vérvételnél a hormonokat is megnézték, tehát azokkal is képben leszek majd.

Egyszerűen el vagyok keseredve és szétba* az ideg, hogy 2 év edzésem ment a kukába, mert végig azt hittem hogy biztos szarul edzek, vagy nem eszek eleget.Szexelni nem tudok normálisan, mert a lábam és a kezem nagyon hamar elfárad a mozgásban, de ez nem az az általános fáradtság, hanem egyfajta izomégés, amitől egyszerűen már fizikailag nem tudom tovább mozgatni a végtagjaimat, hanem meg kell hogy álljak.Félek, ha a természetes teszto fokozók nem segítenek, akkor tönkre kéne tennem a saját háztartásomat azért, hogy meginduljon az izomnövekedés és hogy megszűnjön az izomégés, feltéve ha ez okozza a problémát.A célomhoz ugyanis nagyon fontos hogy jól nézzek ki és most nem tudom mitévő legyek, hogy ne tegyem tönkre magam.Választanom kell lehet az egészségem és a célom között és kövezzetek meg érte, de én valószínűleg a másodikat fogom választani, ha nincs más módszer.

Majd a vérvételnél kiderül és bízom benne hogy ennek az egész kifakadásnak semmi értelme nem volt, ugyanis a probléma jóval könnyebben kezelhető, mint ahogy azt gondolom.

2017. febr. 1. 21:00
 6/11 anonim ***** válasza:

Egészséged vagy a sötét oldalt választod? :D

Neked ez egészség, ami most van? :D Mert én nem így definiálnám az egészséget, ahogy te leírtad a problémáidat.

Én már rég a sötét oldalt választottam, nem is bántam meg, bajom se nagyon lett, szóval, ha ez megnyugtat, akkor ÉN személy szerint nem ítéllek el. :D

2017. febr. 1. 21:03
 7/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm neked a megértést! :)
2017. febr. 1. 21:10
 8/11 anonim ***** válasza:

#4-es vagyok.

Ezt mar orvos megallapitotta, vagy csak te diagnosztizaltad magad? Hany eves vagy? Es ha a vervetelen normalis a teszto szinted, akkor mivan? Ez az izomeges pontosan milyen? Mit ertesz ez alatt? Nem birod a fizikai munkat sem? Ha sex kozben ez elojon, hogy birod az edzest?

Kajadat szamolod? Figyelsz a makrokra? Beviszed a megfelelo tapanyagokat? Szedsz multivitamint?

En a helyedben a google alapjan nem diagnosztizalnam magam. Mert ott meg a torokfajasra is azt irjak, a rak elojele lehet...

2017. febr. 1. 21:13
 9/11 A kérdező kommentje:

Én próbáltam diagnosztizálni magam, majd a héten kiderül, hogy jól sikerült-e vagy nem.

31 éves vagyok.Ha normális a teszto szintem és a hormonok is, akkor nem tudom mi van, totálisan meg vagyok lőve a problémámat illetően.

Ez az izomégés érdekes dolog, ugyanis a fizikai munkát bírom, semmi bajom nincs vele, edzéssel se, ugyanis fizikai munkánál állandóan más jellegű karmozdulatokat kell csinálni, edzésnél pedig a súlyok mozgatása lassan történik, tehát egy nagyon kicsit érzem a problémát, de simán le tudok edzeni.Ha viszont gyorsan csinálom ugyanazt a mozgáspályát, akkor nagyon hamar elfárad a karom, ilyen pl a fogmosás.Vagy ha pl lefele megyek a lépcsőn, semmi gond az égvilágon.Futógépen is le tudok futni több kilométert simán, de ha terepen kell futnom, emelkedőn mennem vagy lépcsőn felfele, kis idő után meg kell állnom, vagy nagyon le kell lassítanom a mozgást hogy tudjak tovább haladni.

Szedem a vitaminokat, szedtem is marékszámra, megvoltak a makrók, 5-6 g/tskg szénhidrát és 2g/tskg fehérje és csak egy nagyon picit fejlődtem, utána már nem.

Nehéz kérdés.

2017. febr. 1. 21:58
 10/11 anonim válasza:

Igen, fontos a teszto szint mérés, de kiválthat hasonlót még pár anyagcsere hormon is, alacsony pajzsmirigy, inzulin, stb...

Nekem alacsony tesztoszteron szintem van, magamnak rontottam el, egy gyógyszer által...sosem testépítettem, hosszú történet, mindegy.

Amúgy ha sportolsz rendszeres, annál jobb teszto fokozó nincs, ha az ember kívülről viszi be a tesztoszteront, és csak ül egész nap, elég egy minimális mennyiség.

Ellenben ha testépít, az ajánlott adag 2x-e kell!

Én megnézném még, milyen étrended van, meg nem szedsz-e másvalamilyen szert, vagy kávé, alkoholok, cigaretta, energiaitalok, stb...megvannak-e.

2017. febr. 3. 04:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!