Mi a különbség a Szteroid és a Növekedési hormon-között?
Figyelt kérdés
Letudnátok nekem írni röviden ?2017. jan. 20. 21:17
1/7 anonim válasza:
A növekedési hormon egy természetes anyag amit alapból is termelünk (a hipotalamuszban)
2/7 anonim válasza:
Hát a szteroid az ismok fejlődésére hat a novekedési pedig a csontokéra vagy nem
3/7 anonim válasza:
első két válaszadó mivan!? nem értek 100%ban a témához ezért nem akartam inkább válaszolni se nehogy hülyeséget írjak, de nektek már bocsánat de sikerült. A tesztoszteron is szteroid ami egy természetes anyag ami a herékben termelődik, akkor most mivan? A növekedési hormon pedig a test minden szövetére hat nem csak a csontokra.
4/7 anonim válasza:
1- es 2-es brutál :D a növekedési hormon is szteroid(szerintem). Tisztázni kéne a szteroid fogalmát mert az több minden lehet így erre a kérdésre nem lehet választ adni.
5/7 anonim válasza:
erre egy wikipedia is választ ad, nem kell hozzá az első két agysebész, akik már tuti kiműtötték a hipotalamuszból a mirigyet :)
6/7 anonim válasza:
Szteroid = hormon
Növekedési hormon = OTT VAN A NEVÉBEN, hormon az is, tehát szteroid.
Más a hatásmechanizmus, ha mondjuk egy tesztoszteront és egy növit hasonlítasz össze, a tesztó nemihormon, a növi polipeptid hormon, kiválasztja az agyalapi mirigy, a tesztót a herék és a mellékvese minimálisan.
7/7 anonim válasza:
Az neked mindegy.. novekedési hormonra nincs pénzed, koksszal meg úgyis átbasznának , mert hülye vagy hozzá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!