Ez genetika vagy lehet edzeni?
Figyelt kérdés
[link] A bekeretezett rész. Másnak ott izom van amitől széles a törzse, nekem meg csak a bordám látszik, pedig csinálok felülést, hiperhajlítást gépen, felhúzást. Szóval nem értem.2017. márc. 3. 14:20
1/11 anonim válasza:
Hogy mennyi van ott, az genetika. Hogy mit tudsz vele kezdeni, az edzés és étkezés kérdése.
2/11 anonim válasza:
Inkább örülnöd kéne neki. A testépítésben, hátrány a széles törzs, nem esztétikus.
3/11 A kérdező kommentje:
Na de 77cm széles törzs?!? Tiszta vicc
2017. márc. 3. 15:34
4/11 anonim válasza:
Nem vicc, előny a testépítésben. Az még nem is olyan kicsi, Frank Zane-nek 70 cm volt.
5/11 anonim válasza:
Ha lenne hozzá egy rendes hátad már egyből nem mondanád azt, hogy vicc.
6/11 A kérdező kommentje:
Hát az lehet, de a hátam abszolút lassan fejlődik. Még 1 kérdés: Az hogy "úszógumisan" hízok szintén genetika? Egyszerűen a tokámra, meg a csípőmre/hasamra megy az összes zsír...
2017. márc. 3. 17:19
7/11 anonim válasza:
Fériak általában oda híznak. Nemhiszem, hogy jobban örülnél annak se ha a seggedre menne az egész.
8/11 A kérdező kommentje:
[link] De itt mérva volt 70cm?! Mert nekem itt 77. Nem lent a csípőmnél.
A hízáshoz meg: Van egy ismerősöm aki valahogy az egész testére hízik, szóval arányosan a bordáira meg minden, nekem meg csak lentre megy és elég ocsmány amikor már kicsit nagyobb a hasam. Na de akkor ez is genetika. Nem voltam valami szerencsés akkor.
Ja meg van egy másik ismerősöm, ő meg ilyeneket eszik, hogy lencsefőzelék, paprikás krumpli és 100 kiló, full szálkás. Micsoda kiba.szás már ez a genetika :D Na jó nem sírok, megdolgozom a sikerért.
2017. márc. 3. 17:27
9/11 anonim válasza:
100 kilósan csak az full szálkás aki koxol.
10/11 A kérdező kommentje:
Hát esküszöm hogy annyi, és tuti nem kok.szol, mert nagy egészségbu zi. Egy csomó mindent nem eszik meg. Jó most nem úgy szálkás, hogy kilátszanak az erei, 12% testzsír kb.
2017. márc. 3. 17:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!