Kockahas, izmos mell-hát?
Sziasztok, kb másfél hónapja edzek. Célom egy kockás has és látványosabb mell és hátizom lenne. Hasizomra minden nap edzek 5(vagy több)x 50 hasprés, fekvőtámasz, plank, lábtartás. Ha befeszítem a hasam felül kicsit látszik valami de nem sok minden. Az lenne a kérdésem, hogy tudnátok-e nekem hatékony hasizom fejlesztő, illetve mell és hátizom gyakorlatot írni? Az lenne az egyetlen probléma, hogy 2db kétkezes súlyzó és egy kettlebel áll rendelkezésemre, szóval ferdepad.. stb kilőve!
Tudom sok múlik az étrenden, jelenleg is diétázom, hogy minél több lemenjen a hasamról. Esetleg ételeket is írhatnátok, hogy mit ehetek nagyobb számban esetleg ha nem a zöldségekről és gyümölcsökről lenne szó!
Ha egyéb kérdésetek lenne, privátban vagy itt válaszolok.
15,F
A válaszokat előre is köszönöm!
Hát ha csak has mell és hát kell,láb kar nem akkor írok pár gyakorlatot. :)
Hasra a hasprés az ami nagyon szuper,de nem az a 20at ledarálok aztán ennyi,hanem megérinted a bokád 1secre megállsz és vissza de nem rakod le a felsőtested,amikor a bokádat akarod megérinteni fújod ki a levegőt.
Mellre,fekvőtámasz variációk.
Hátra,evezés,húzódzkodás.
Nem azt mondtam hogy 75-ös combom van meg 45-ös karom, de azokhoz képest amit fejleszteni szeretnék ahhoz képest jónak számít. De gondolom te sem vagy egy Schwarzenegger..
Mellesleg kézilabdázok és sok gyakorlatot csinálok, de nem olyan aktívan mint ahogy a hasamat, stb szeretném, lábaim pedig a jó időben heti 3-4x mennek minimum 65km-es távot biciklivel szóval nem rossz. De nem tudom miből következtettél az értelmiségi szintemre, de ebből én már meg is állapítottam, hogy én 14-15 évesen magasabb értelmiségi szinttel rendelkezek és nem kezdek el egyből hülye gyerekezni..
4. Válaszoló!
Köszönöm szépen az ÉRTELMES választ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!