Mit csináljak, ha nem bírom a tömegelést?
Napi 3 ts/kg szénhidráttal nem híztam, most 4-et eszek, de egyszerűen nem bírja a gyomrom. Nagyon megterhelő, puffadok, fáj. Próbáltam azt is, hogy kevesebb szénhidrát és több zsír, de az se jött be. Lehet úgy fejlődni, ha csak szintentartón eszek, de a súlyokat emelem?
L/24
Kalóriaplusz mindenképpen kell, ez világos.
A helyedben variálnék az ételeken, hogy kiderüljön, mit nem bírsz nagy mennyiségben s mit igen. Az sehogy sem normális, hogy nem tudsz eleget enni.
A zsíros és a szénhidrátos ételek sem egyformák. Van, aki nem bírja a sok hozzáadott zsírt, de a rejtett zsírokat jobban, van, akinek a glutén nem jó, de más szénhidrátforrásokkal nincs gondja. Nekem konkrétan a sok szénhidrát rossz, szerencsére a zsírok mennek, de akármilyen tocsogós ételtől én se lennék jól, de még túl sok földimogyoró is ütne... Viszont ebből-abból össze tudok hozni, amennyit kell s nincs az az aktivitási szint (legalábbis nálam), ami problémát okozna, csak megfelelő ételek kellenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!