Milyen tömegnövelőt ajánlanátok? Egyáltalán ajánlanátok ilyen tápkiegeket?
Figyelt kérdés
Csupán kiegészítésnek használnám, fehérje és zsír szükségletemet be tudom vinni szilárd kajából, CH szükségletemet pedig csak nagyjából, ezért gondoltam a tömegnövelőre hogy a kalória bevitelem és a szénhidrát bevitelem is meg legyen. Vagy jobb a "házi" tömegnövelő turmix?2017. febr. 27. 14:52
1/4 anonim válasza:
jobb a hazi mert a vasarol tele van cukorral
2/4 Zedricht válasza:
Ne vegyél. A 60%a cukor csak.
3/4 A kérdező kommentje:
értem, én is a cukor miatt kérdeztem, hogy érdemes-e egyáltalán.
A házi tömegnövelőm alapjának pedig teljes kiörlésű zablisztet gondoltam, fehérjével meg még valamivel.
Lehet tőle bármiféle bajom ha hosszú távon fogyasztom?
2017. febr. 28. 10:05
4/4 anonim válasza:
Nem nagyon lehet,max emésztési probléma mivel nem rágod meg. Házi elég jó. Myomax hardcore erősen túl van árazva de az nem rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!