Napi mennyi zöldséget kell megenni?
Figyelt kérdés
A brokkolit nem bírom egyszerűen lenyelni2017. febr. 13. 21:35
1/3 anonim válasza:
Én sem szeretem a brokkolit. Nagyobb baj, hogy a spenótot sem, pedig az a ketósok szent grálja, joggal... No mindegy.
Annyi más zöldség van még.
Nem hiszem, hogy elő van írva. Bizonyos étrendeken nulla, nálam 5-100 dkg van, de van, aki 3-5 kilót visz be. A különböző zöldségek tápanyagtartalma is brutálisan szór.
Azért napi fél kilóval nehéz mellényúlni, azt hiszem, de ez nem jelenti azt, hogy feltétlenül szükséges is ennyi.
2/3 anonim válasza:
Nem kötelező zöldséget enni, szerintem a gyümölcs fontosabb, mivel azt meg tudod enni nyersen, ezért benne marad minden jóság, már ami még egy bolti gyümölcsben lehet. A zöldségek egy részében vannak olyan vegyületek, amivel védekezik az ellen, hogy megedd, a gyümölcsöt meg direkt neked csinálja, mivel az a célja, hogy megedd, és elpotyogtasd a magvait a mezőn. Ha undorodsz a brokkolitól, nem kell megenni. Létezik azon kívül sok más zöldség is.
3/3 anonim válasza:
Szerintem egy 30-40 dkg elég, mellé eszel zabpelyhet is és már megvan ezekből a napi 25-30gr ajánlott rost. Többi kajába is van pár g.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!