Mit tegyek, ha babám nem hajlandó megenni a zöldséget?
Figyelt kérdés
Kislányom 5 és fél hónapos, 4 hónapos korában kezdtük a gyümölcsök kóstolását, elég hamar kiváltottuk a tízórait és az uzsonnát is. Almát-barackot-tejpépet eszik, ezeket szereti külön-külön és kombinálva is.
Rátértünk volna a zöldségekre. Először a répát próbáltam, nem kellett neki. Aztán a krumplival ugyanez volt a helyzet.
Almával keverve hajlandó megenni a krumplit, de amint több lesz benne a krumpli, mint az alma, azonnal köpi ki, és nem hajlandó megenni.
Mit tanácsoltok? Hogyan szoktassam rá a zöldségekre?
2014. jún. 20. 17:00
1/3 anonim válasza:
Add gyümölccsel és türelmesen emeld a zöldség arányát a gyümölcs kárára. Ne két nap legyen, hanem akár két hét, mindig egy kanállal több krumpli és egy kanállal kevesebb alma... nagyon-nagyon lassan! Menni fog az! :)
2/3 A kérdező kommentje:
akkor lehet nem voltam elég türelmes?
Kb 4 nap alatt jutottam el oda, hogy több volt benne a krumpli, mint az alma.
De akkor lassítok a tempón :)
Köszönöm
2014. jún. 20. 17:16
3/3 anonim válasza:
Magában a krumpli borzalmas, persze hogy nem szereti, csak arra való, hogy azzal sűrítsd a főzelékeit. Almát nyugodtan adathatsz a zöldségek mellé, akkor előbb meg fog barátkozni vele. Én minnél édesebb répát főztem neki az elején, azt jobban szerette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!