Komolyan csak a WPP ér valamit kiegészítőként?
és ha nem ti mit ajánlottok?
Én most próba kép vettem egy F2 wehy force-t edzés utáninak, napközben pedig a biotech power proteint használom.
Ez milyen kombináció?
Van jobb?
Nem tudom, hol írtam hogy szteroid vagy étrend helyettesítőről, esetleg csoda szerről lenne szó?
Azt hittem a proteint vagy fehérjét elég a kulcsszavakba leírni a többi adja magát!?
Az egy dolog, hogy kérdezek, de olyan válaszadó válaszoljon aki tudja értelmezni a kérdést! Annak ellenére, hogy sosem volt a magyar az anyanyelvem még így is korrekt módon megfogalmaztam a kérdést, legjobb tudásom szerint.
Szerintem sokkal cikibb egy kérdésre úgy válaszolni, hogy maga a kérdés sem jut el az agyáig válaszadónak, mint kérdezni egy kérdezőnek, bármiről is.
Gyengebben értők kedvéért hangsúlyozom a kérdésben is leírt kiegészítőről van szó!
Megfelelő étrend és edzés melett...
Évek óta edzem, de táplálék kiegészítőkkel még nem éltem.
Vannak pillanatok mikor igen is jól jönne, mint kényelmi termek, remelem nem kell tovább MAGYARázni.
Itt egyre többet azt hallom, hogy a WPP a legjobb erre a célra mert szín tiszta izoláltum.
Viszont amint értesültem a Wehy Force, csak koncentráltum??? és emiatt nem oké? És ti mit használtok, ajánlatok?
Az nem érdekel hogy csoda szer e vagy sem!
Hús és hús közt is van különbség, na és magyar és magyar között is... Legkozlebb viszont előítélettel kérdezem csak.
"Ez milyen kombináció?
Van jobb?" Talán legközelebb ne úgy fogalmazz mint egy agyhalott és kapsz normális választ. Attól hogy valami koncentrátum miért ne lenne oké? Hol olvastad azt hogy a wpp a legjobb? Én még senkiről nem olvastam itt hogy izolátumot használna(persze nincs kizárva).. Laktózérzékeny vagy? Ha nem akkor felesleges izolátumra költeni.
megértettük mit kérdeztél te kretén, de még mindig azt hiszed hogy annak az egy adag fehérjének a minőségén fog múlni közbe rohadtul nem
normális választ kaptál, miért kell rinyálni ha valaki nem úgy válaszol ahogy egy 6éves kislánynak válaszolnánk?
Nem használok semmilyen fehérjét movel eleve nem hiszek a magas fehérjebevitelben...
Kreatin + beta-alanine, b vitamin komplex, c-vitamin
Mivel úgy érteezem az a kérdés, milyen kiegnek van értelme... de ha te csak a fehérjére gondolsz, akkor bocs... de az pont nem az én világom.
Engem a kreatin is érdekelne, sőt!
Full forcenak van a legjobb árban a monohidratja. Úgy alltalaban mennyit számít a kreatin?
Nekem kicsit bonyolult ez a szülő cukros dolog és hogy mennyi vizet köt meg gramonként cukorral.
Elmagyaráznád?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!