Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Neha osszeesnek az izmaim....

Neha osszeesnek az izmaim. Utanaolvastam, hogy miért lehet de nem talaltam semmit. Miert lehet ez?

Figyelt kérdés
Keverni szoktam a sajat testsulyos edzest a sulyos edzessel. Szoktam kardiózni is.Eleg jo fizikumu vagyok,az izmaim is szepek(mar ha mondhatok ilyet). De neha megesik,hogy egyszeruen csak osszemennek es nagyon vekony vagyok. Altalaban akkor amikor egy nap edzek 3 izomcsoportot es az azt koveto nap. Segitsetek kerlek mert nagyon idegesito! :D lehet h hulyenek neztek:D 14F

2017. febr. 11. 19:08
 1/4 anonim ***** válasza:

Lehet ilyen,a testkompozíció nem mindig ugyanolyan,hiába ugyanúgy edzel,táplálkozol.De ez nem kóros dolog.És ne idegesítsd magad rajta,mert úgysem tudsz mit csinálni.Nekem is szokott ilyen lenni,és én is furcsálltam.

Tudományos szempontból nem tudom kifejteni,hogy pontosan miért van,nem akarok hülyeséget írni.

2017. febr. 11. 19:54
 2/4 anonim ***** válasza:
A lemerült glikogénraktárak miatt nem kevés vizet vesztesz a glikogén mellett, ami lapultabb izmokat eredményez. Ez ilyen. Izmos ketózó fickók (rendes ketó, nem ciklikus) képesek elmerengeni, hogy kegyetlen az élet, amíg rendesen tartják a diétát, szinte egész évben, addig inkább csak a puszta izomtömeg látszik, de ha nyaralni mennek és félrekajálnak, akkor sokkal impresszívebbek, optikailag durván sokat dob az izmokon a több kiló glikogén s víz. Ez ilyen.
2017. febr. 11. 20:10
 3/4 A kérdező kommentje:

Koszi szepen srácok!

Meddig szokott tartani nektek ez az allapot? Lehet,hogy csak pihenes kell ahhoz,hogy elmuljon,mert az izomrostok elhasznalodtak? En erre tudnek gondolni.

2017. febr. 12. 15:38
 4/4 anonim ***** válasza:
Persze,pihenj,egyél-igyál,aludj,és visszaáll.
2017. febr. 12. 17:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!