Fegyencedzésről mik a vélemények?
Én azt ajánlom, hogy keress fel egy szertorna edzőt.
16 évesen még rengeteg minden lehet belőled. A fegyenc és a street workout inkább a 20+-os korosztálynak való, akik már nem tudnak egyesületben sportolni. Sokkal jobban tudsz fejlődni, ha eljársz szertorna edzésekre.
miért kellett egy hónap után kiemelni? azóta se csinálsz semmit vagy mi?:D van a youtubeon egy olyan hogy Jays Workout, ő 90vhány kiló volt, aztán a fegyencedzés melleti diétával ment le 68ra majd súlyzós edzéssel most 80, persze nem hájat szedett vissza, szóval a fegyencedzés mint látod nagyon jó kezdésnek, aztán testépités,erőemelés,súlyemelés,küzdősportok,bármi
nagyon jó egy alap erőnlét megszerzésére amiből áttérhetsz másra, vagy maradhatsz is, sokan maradnak mert megszeretik
"aztán a fegyencedzés melleti diétával ment le 68ra "
ez kicsit hülyén hangzik, azért irtam oda hogy diétával merthogy az is számit, 50%-edzés 50%-diéta, mondhatjuk igy:) nem kötözködni
Lenne értelme, csak nem olyan látványos és gyors az eredmény mint ahogy be van marketingelve, másik a könyvet kb 10 oldalra össze lehetne zsugorítani...
szerintem ez inkább szimplán arra jó, hogy szinten tartsd magad. Arra hivatkozik egyébként a könyv szerzője, hogy xy mozdulat az ökörség mert valóságba nem fordul elő, hát meg döbbentő, de vannak olyan mozdulatok amit fegyencel nem lehet megerősíteni stb,,,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!