Lanyok nektek mennyire kockas a hasatok? 18/l
Figyelt kérdés
Kicsit kockas a hasam es el akarok kezdeni jobban edzeni es akarok latni par fiatal lanynak a hasat h mennyire kockas nekik.2017. febr. 5. 19:26
11/19 Hoshigaki Suga válasza:
Nekem van. Az hogy mennyire, relatív
12/19 anonim válasza:
Nem relativ a kockahas, pont ez a tévedés, hogy azt hiszitek relativ. Sajnos nem tudjátok a különbséget kocka és kockás has között, pedig elég egyszerű feladvány, ha jártál magyar órára.
13/19 anonim válasza:
14/19 anonim válasza:
rendes kockahasa nem lesz egy nőnek soha cuccok nelkül
nehany esetben talan lehet olyan genetikaval
nekem jo a genetikam nagyon is edzes szempontjabol ezt orvos mondta nekem mivel vizsgalatok kimutattak
de meg nekem is kerdeses h lehetne e rendes kockahas
ami a masodik kepen van az nem natural egyebkent sem
15/19 anonim válasza:
Ami másodikon?:D inkább az elsőn
16/19 anonim válasza:
#15 de neki az orvos mondta hogy jó a genetikája, kimutatta a vizsgálat :D:D:D
amúgy ahogy ezt olvastam le akartam fejelni egy vödör sósavat...
17/19 anonim válasza:
Én inkább fakadtam rajta. Súlyos nagyon.
18/19 anonim válasza:
Szia,12 éves vagyok.Kockahasam van.Mindennapi 2 óra edzés 20 kg emellé,meghozza hatását,ha kell akkor lefotozom,és elküldöm :)
19/19 anonim válasza:
Ahha azért kértél most képet hogy milyen lenne ha edzenél... Fake
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!