Ha napi 8 órát edzek és sok fehérjét fogyasztok akkor meddig izmosodok, van ennek határa, amikor már nem lesz izmosabb az ember?
Szóval az van hogy régóta egészségesen táplálkozom, már 4 éve. Teljesen átlagosan néztem ki. Elégedett voltam magammal. 😊 170 cm 60 kg. Most 2 hónapja kezdtem új munkahelyen dolgozni, elég kemény, napi 8 óra fizikai munka, leülni is csak a szünetekben lehet picit. Egész nap ládákat pakolok. És már most úgy néz ki a vállam meg a karom mint egy pasinak, nagy kirajzolódó izmok. A hasam is lapos lett és ha megfeszítem kicsit érezni az izmokat. Most még tetszik, de nem leszek 1 év múlva olyan mint a Rubint Ŕeka? Mert az már nem tetszene... 😓
Amit eszek az pedig hús, tojás, zöldség, gyümölcs, olajos magvak.
30/N
Egy idő után megállsz, aztán elkezdesz vékonyodni, mert a szervezet alkalmazkodik a terheléshez, ezért kisebb izomtömegre lesz szüksége ugyanahhoz a terheléshez.
Nem túl népszerű elv, de nagyon is létező dolog. Erősportok alsóbb súlykategóriáiban ez az egyik módszere, hogy beférj egy kisebb súlycsoportba ugyanolyan erővel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!