Miben különbözik egy magas illetve alacsony ember edzése?
Figyelt kérdés
197cm vagyok, és kíváncsi lennék, hogy ilyen magassághoz milyen gyakorlatok a jók2017. jan. 14. 16:01
1/5 Kenzo Tenma válasza:
Semmiben nem kell különbözzön. Akkora súlyt válassz, amivel 5-12 ismétlés megy szabályosan. Fekvenyomás, guggolás, felhúzás, mellről nyomás, oldalemelés,, döntött törzsű oldalemelés, tolódzkodás, csigás letolás, evezés, kalapács..
2/5 anonim válasza:
Magasabban edz a magasabb ember.
3/5 anonim válasza:
4/5 Szergej55 válasza:
Nem tudom, odafenn biztos tisztább a levegő.
5/5 anonim válasza:
Ezzel a magassághoz (főleg ha szűk csípő is társul mint az én 193 centimhez is) nagyon vigyázni kell minden nagysúlyos gyakorlatnál (guggolás, felhúzás) a gerincedre, az erőemelést nem nekünk találták ki.
Ha ilyen is szerepel az edzésedben érdemes először félretenned, megerősítened a törzsstabilizáló izmaidat hiperhajlításokkal, sok hassal, kis súlyos felhúzással, aztán újból visszatérni rá.
Egyébkènt nincs különbség az edzésben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!