Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Van olyan személyi edző aki...

Van olyan személyi edző aki emiatt nem ítélne el?

Figyelt kérdés
Szteroidot szeretnék szedni,de ugy hogy mellette edzővel edzek és normálisan kajálok hogy értelme is legyen.Három éve edzek és egy elég jónak mondható eredményt el is értem már.Ahova én járok edzeni sajnos nincs olyan edző aki ebbe benne lenne.Tudtok mondani olyan termet vagy edzőt aki tudna nekem ebbe segíten?

2017. febr. 3. 22:52
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem hiszem hogy bárki mondana neked konkrét neveket, viszont biztosíthatlak, hogy több az olyan edző aki elfogadja hogy cuccolsz, mint aki nem.
2017. febr. 3. 23:13
 2/7 anonim ***** válasza:
Minek akarod neki elmondani?
2017. febr. 3. 23:52
 3/7 A kérdező kommentje:
Mivel tőle venném :D gondolom egy edzőtől normálisabbat lehet kapni.
2017. febr. 4. 00:11
 4/7 anonim ***** válasza:
Okos gyerek vagy te.
2017. febr. 4. 01:02
 5/7 anonim ***** válasza:
Egy edző ugyanúgy rádsózza a kamut, mint bárki más.
2017. febr. 4. 08:59
 6/7 anonim ***** válasza:
Ő is ugyan azt árulja mint a többi díler.
2017. febr. 4. 09:48
 7/7 anonim ***** válasza:
Ha befizetsz egy versenyfelkészítésre,akkor az edző többet fog foglalkozni a kúrád összeállításával mint a kajáddal.Értelem szerűen versenyzői múlttal rendelkező edzőt nézz ki.
2017. febr. 9. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!