Személyi edző ilyen esetben mennyit kérjen el?
A kérdés arra vonatkozik, mennyit kérhetek el.
Táplálkozási szaktanácsadóként dolgozok 11 órába per nap.
10-kor kezdődik a műszakom, edzést reggel 6:00-tól 9:00-ig tartok az edzettjeimnek, illetve kedden, szombaton akármikor 6:00-tól 22:00-ig akármikor. Főleg versenyzőkkel, egyéb sportbeli atlétákkal foglalkozok táplálkozási tanácsadóként. Edzőként Ti mennyit fizetnétek ki szájrángatás nélkül aki 90%-ban csak reggel 6-tól 9-ig tart edzéseket?
Amiket tudok biztosítani az edzettjeimnek:
-Magas biológiai, élettani és edzésmódszertani ismeret
-Versenyzői tapasztalat, felkészítő edzéi tapasztalat
-Szakképzett manuálterapeuta, sportorvosi lehetőség (50%-os áron)
-Szinte akármilyen táplálékkiegészítő 30%-os kedvezménnyel (pl: Dymatize, MuscleMeds, Optimum, MusclePharm, SAN, MHP, BSN, BioTech, Scitec)
-terembérlet 10% kedvezménnyel
Edzés előtt átnézheti mindenkori edzettem edzésnaplóját,
képeiket, edzésterveiket, diétáikat, ill egy edzést megnézhet amikor mást edzek.
+ referenciákat a tanítványaimtól (rosszat és jót is)
Budapest, 17. kerületi van szerződésem. Persze, van kb még 6, mind a 6 nagyon rossz edző, edzettjeik mellett telefonoznak, egyszerre 5-6 embert edzenek, sose versenyeztek, nem értenek hozzá, csak megélhetés. Múlt hónapban az egyik tanítványuk sérvet kapott.
Edző van mellettem, de konkurencia nincs.
Mennyire publikus egy ilyen szerződés? Mindig érdekelt, hogy mennek a dolgok a terem vezetőség és a sz.e. között. Ahova én járok is általában minden edzőnél egyszerre 4-5-en tolják.. 4 ezer forintos az órabére. Legrosszabb esettel számolva is napi 80 ezer forint egy gyenge nap. Ebből mennyit kell visszaosztani?
Írhatok privátot, ahol ezt részleteznéd, ha megkérlek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!