Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Személyi edző ilyen esetben...

Személyi edző ilyen esetben mennyit kérjen el?

Figyelt kérdés

A kérdés arra vonatkozik, mennyit kérhetek el.

Táplálkozási szaktanácsadóként dolgozok 11 órába per nap.

10-kor kezdődik a műszakom, edzést reggel 6:00-tól 9:00-ig tartok az edzettjeimnek, illetve kedden, szombaton akármikor 6:00-tól 22:00-ig akármikor. Főleg versenyzőkkel, egyéb sportbeli atlétákkal foglalkozok táplálkozási tanácsadóként. Edzőként Ti mennyit fizetnétek ki szájrángatás nélkül aki 90%-ban csak reggel 6-tól 9-ig tart edzéseket?

Amiket tudok biztosítani az edzettjeimnek:

-Magas biológiai, élettani és edzésmódszertani ismeret

-Versenyzői tapasztalat, felkészítő edzéi tapasztalat

-Szakképzett manuálterapeuta, sportorvosi lehetőség (50%-os áron)

-Szinte akármilyen táplálékkiegészítő 30%-os kedvezménnyel (pl: Dymatize, MuscleMeds, Optimum, MusclePharm, SAN, MHP, BSN, BioTech, Scitec)

-terembérlet 10% kedvezménnyel

Edzés előtt átnézheti mindenkori edzettem edzésnaplóját,

képeiket, edzésterveiket, diétáikat, ill egy edzést megnézhet amikor mást edzek.

+ referenciákat a tanítványaimtól (rosszat és jót is)

2017. jan. 6. 13:28
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
6:00-22:00 ig hát ha edző lennék 50 ezerért elvállalnám xD
2017. jan. 6. 13:29
 2/15 anonim ***** válasza:
de tegyük hozzá hogy óradíjba dolgozik a legtöbb 5-10 ezer ft ba xd
2017. jan. 6. 13:29
 3/15 anonim ***** válasza:
Melyik város és milyen terem? Vannak ott más edzők is?
2017. jan. 6. 14:06
 4/15 A kérdező kommentje:

Budapest, 17. kerületi van szerződésem. Persze, van kb még 6, mind a 6 nagyon rossz edző, edzettjeik mellett telefonoznak, egyszerre 5-6 embert edzenek, sose versenyeztek, nem értenek hozzá, csak megélhetés. Múlt hónapban az egyik tanítványuk sérvet kapott.

Edző van mellettem, de konkurencia nincs.

2017. jan. 6. 14:55
 5/15 anonim ***** válasza:
84%
Nem értem, hogy ha ennyite toppon vagy a szakmádban, miért gyk-n kell megkérdezned mennyit kérhetsz el. Nekem ez fura.
2017. jan. 6. 15:16
 6/15 anonim ***** válasza:

Mennyire publikus egy ilyen szerződés? Mindig érdekelt, hogy mennek a dolgok a terem vezetőség és a sz.e. között. Ahova én járok is általában minden edzőnél egyszerre 4-5-en tolják.. 4 ezer forintos az órabére. Legrosszabb esettel számolva is napi 80 ezer forint egy gyenge nap. Ebből mennyit kell visszaosztani?

Írhatok privátot, ahol ezt részleteznéd, ha megkérlek?

2017. jan. 6. 16:17
 7/15 A kérdező kommentje:
Több ember véleménye -> jobb bázis egy átlag-ár megszabására mivel a piac telített, de vegyes. Vannak akik fele ennyi plusz lehetőséggel, abszolút 0 szaktudással elkérnek havi 40-50-et. A kérdés léynege mi egy átlagos terembe járónak az etikus amit elkérhet egy edző a tanítványától ilyen plusz juttatásokért, mivel idegennel interjúzni, és ismerősökkel vagy arcokkal akik már láttak, egészen más, és ezt sokban befolyásolja az előre legyeztetett ár (egy átlag embernek, nem versenyzőnek)
2017. jan. 6. 16:22
 8/15 A kérdező kommentje:
A szerződések sosem publikusak. Terem válogatja mennyit kell visszaadni per edzett. Van olyan terem aki örül már annak is hogyha hozod neki az embereket, ezek általában a külvárosi, 100-200 bérletessel bíró nem elégségesen felszerelt terem. De egy belvárosi terem, 400-600 bérletessel simán kérhet 3.000-7.000 esetleg többet per edzett arra hivatkozva, hogy teret ad neked a munkához. Ezekről nem szeret senki beszélni, mivel értelem szerűen amelyik terem jól felszerelt, és nem kér plusz pénzt per edzett, azt választják az edzők. Olyan teremről is tudok ahol megadják hogyha a kliens állóképességire, súlyzós edzésre, versenyfelkészülésre jön, külön-külön árakat kell visszaadnod értük.
2017. jan. 6. 16:30
 9/15 anonim ***** válasza:
Ez komoly. Köszi a választ!:)
2017. jan. 6. 16:35
 10/15 anonim ***** válasza:
Erdekes a kerdesed. Ez most egy butkolt reklam? Ha valoban ekkora tapasztalatod van, be tudod te is loni az arat. En mar hallottam 5-6000 Ft os dijakat is (neves testepitok), de ez kicsit tulzas szerintem. Ha full kezdo lennek, kb akkor fizetnek szemelyi edzot, de akkor is max 2-3000 Ft alkalamnkent. Hetente szamolva az is alaphangon 8-10 ezer hetente. Kicsit luxus szerintem. De ez tok relativ. En pesti viszonylatban 3000-4000 Ft os arrol tudok. Az az atlag. Gondolom ha a szakmaban vagy, ezt neked is tudnod kell. Ezert nem ertem a kerdest. Ha jol csinalod, "viszik a hired" es emelhetsz arat. Mondjuk en szemely szerint inkabb fizetnek taplalkozasi tanacsert, mint szemelyi edzesert. A kaja sokkal jobban befolyasolja a fejlodesed szerintem. Szemelyi edzokbol meg Dunat lehetne mar rekeszteni.
2017. jan. 6. 16:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!