Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Egyedül vagy személyi edző?

Egyedül vagy személyi edző?

Figyelt kérdés

Két kérdésem lenne.

Az egyik ha be megyek az edzőterembe akkor nem fogna basztatni a súlyom miatt(15 éves vagyok,183 cm és 89 kg)? A másik hogy melyik érdemes hogy egyedül megyek vagy fizessek személyi edzőért?

2017. jan. 23. 19:56
 1/3 anonim ***** válasza:
hat nehany alkalmat nem árt fizetni hogy bemutassa a gepeket es a gyakorlatokat
2017. jan. 23. 20:46
 2/3 Dobrovics Dániel ***** válasza:
Érdemes személyi edző segítségét kérni. Sorolhatnám az előnyöket, de most csak a legfontosabbat írom le: Sokkal hatékonyabbak az edzéseid kezdőként edzővel.
2017. jan. 24. 14:07
 3/3 anonim válasza:

Tapasztalatból mondom, hogy nem fognak a múlyod miatt piszkálni. Az edzőterem az a hely, ahol inkább megkérdezik, hogy mit segíthetnek. 154cm és 83kg voltam, mikor először lementem egy edzőterembe, még a gépeket sem tudtam áramba dugni,de a legkigyúrtabb ember odajött és segített.

Az eredeti kérdésre válaszolva pedig szerintem ha megengedheted magadnak, akkor személyi edző, mert segít a gyakorlatok helyes elvégzésében és táplálkozási tanácsokat is tud adni. Ha annyit nem szánnál rá, akkor pedig az első hónapban ajánlott a személyi edző, hogy megmutassa, hogyan kell elvégezni a gyakorlatokat sérülés nélkül stb

2017. febr. 9. 21:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!