Üdv! Lenne egy lehet amatőrnek tűnő kérdéscsokrom?
Figyelt kérdés
1. Ha pl 1,8TSKG-al számolok akkor kb 130g fehérjére van szüksége a testemnek? 2. Mi van ha 150G fehérjét viszek be csak csirke-rízs párossal, akkor értelemszerűen több fehérjéből tud dolgozni a testem, szóval "több izmom" lesz? 3. Ha én erre a 150G fehérjére még innék fehérje izolátumot, akkor az káros lenne, nem érne semmit vagy pozitív hatása lenne? 4. Mennyi az a max fehérjemennyiség amit porra, italformában bevihetek, úgy hogy a vesét ne terheljem meg? 5. Mennyit képes a szervezetem napi fehérjéből befogadni szilárd valamint folyékony formában nap-mint nap? Nagyon megköszönném a választ! 2017. febr. 1. 13:32
1/7 anonim válasza:
azért felesleges 2gnál több fehérjét bevinni mert naturálként nem tudod felhasználni, nem épitesz több izmot, erre van kitalálva a kox ha úgy vesszük
2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm, ment a zöld! :)
2017. febr. 1. 14:49
3/7 anonim válasza:
1. Súlyod ismerete nélkül nem tudom megmondani.
2. Nem leszel izmosabb több fehérjével.
3. Nem érne semmit.
4. Nem tudok róla, hogy létezne erre vonatkozóan hosszú távú kutatás, így ezt nem tudom megmondani, és szerintem más sem. Mivel felesleges, így nincs értelme kockáztatni és elszórni rá a pénzt.
5. Szerintem ez egyéni tolerancia kérdése, hogy a sok turmix okoz-e nálad hasmenést vagy egyéb gondot. Érdemes a teljes forrásokra hagyatkozni, és kevesebb kiegészítőt fogyasztani.
4/7 anonim válasza:
Felettem leírtak mindent,annyival egészíteném ki hogy a túlzott fehérje fogyasztás (midnegy hogy turmix vagy kaja) káros. Tehát nem érdemes SEMMILYEN esetben 2g/tskg fölé mennni naturálon. De általában annyi sem kell én 1,5g/tskg-val bőven elvagyok.
5/7 A kérdező kommentje:
Annyit még kérdeznék, hogy tárolhatom a bútor tetején a fehérjémet (átlátszó dobozos, nem tasakos) , BCAA-mat stb úgy hogy éri a fény vagy inkább bútoron belül, sötétben?
Előre is köszi :)
2017. febr. 2. 15:45
6/7 anonim válasza:
Tárolhatod ott is. A direkt napsütést azért elkerülném, de amúgy nem lesz baja.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm, ment mindenkinek a zöld pacsi!
2017. febr. 2. 19:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!