73.500 ft-ból szeretnék dirt biciklit építeni. Milyen cuccokból tegyem? Teljesen amatőrnek.
Teleszkópos legyen.
ami nem kell:
-külső,belső gumi
-kormány
-hajtás(csak pedál kell)
-hátsó fék
-üléscső
ezeken kívül minden kell.használt cuccokat nem nagyon tudok venni(üdülési csekken tudnék vásárolni)
193 cm magas emberkének lesz.
(minden most fog eszembe jutni:D)
Hát ez így elég nehéz. Próbálj keresgélni dolgokat:
ebike.hu-n vagy bikemarket.hu-n
Merida Matts váz olcso s dirtre jo.... pedál: B+ tunning jump tökéletesen megfelel... WTB nyereg! Pipa(kormányszár): Bontrager bármilyen :D kicsit drága de dirtre kiválo :D felni: BTS(biketunningsystem) HC COMP...
első fék: 160 as Avid fék! nagyobbat ne mert esetleg kitőrheti vagy csavarhatja a villád!
na akkor Teleszkop(villa): Marzocchi Dirt Jumper bomber 3 2009-Egyetlen problémája ,hogy kb csak 80. ezer forint :)) Nekem ez van :D Na de neked kezdönek dirtre olcson: Gila (rst Gila)
üdv: A szakérő :D továbbra is válaszolok ha kell
felmész bolha.testbike.hu-ra vagy bikemag piactérre veszel vmi vázat 10-15 ből max 20 egy jo kerékszettet 20asba
meg mondjuk stucni kormány pedál nyerget 10-15ből és kész csak keresgélni kell
kicsit nagyobb lesz a keret(KIRÁÁÁLY:D)
a keret kb
háát... 90ezer
építés ha nem is lesz...
ebből kihozható valami jó bicó?
kéne még 15ezer és lehetne egy polar-x...
ááá.hihetetlen...
tudtok valami olyan helyet ahol az üdülési csekket 100%ban beváltják kp-ra?
nézzétek már meg
47ezer ft és csak jobban tudom akkor vettem mikor megjelent...
és csak hogy tudd 2008as marzoszériától kezdve mindent a suntour gyárt DJ3=Suntour Duro és ne mond már hogy nem müanyag többet szedtem szét mint amennyit te láttál már és szedtem szét 2007est is érdekes abba nem volt müanyag-.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!