Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Melyik a lenne a legalkalmasab...

Melyik a lenne a legalkalmasabb kaszt egy amatőrnek TeamFortress 2-ben? HEEEELP!

Figyelt kérdés
Állandoan leszednek, és szeretném ha ajánlanátok olyan kasztot amivel jól lehet kenyni
2011. júl. 28. 13:08
 1/2 Tuttu válasza:

Hali.

Ha tényleg lezúznak akkor a pyro-t ajánlom mert az amihez nem kell olyan jól célozni. Mondjuk zárt térbe csak futsz az ellenfél után és kész. Én pl. nagyon utálom azt a kasztot, de tény, hogy könnyű. Tanulj meg később Solder-el menni mert még az sem olyan nehéz publik-on. Én Demo-val megyek ami "nehéz" viszont annál élvezetesebb ha air shot-ot adok :D :P

2011. okt. 22. 00:39
 2/2 kerdeztelenvalaszolo válasza:
Szerintem a Pyro Heavy és talán Demoman meg Enginer... Ezekkel biztos eltalálsz valakit. De ha prifibb vagy akkor a scoutot spy-t sniper-t solidert tudom ajánlani. Ha meg jófej akarsz lenni akkkor Medic kell neked :D . Am jelölj be steamon segitek. Nevem: Zuborka
2014. aug. 6. 17:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!