Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szerintetek hogyan lehetne...

Szerintetek hogyan lehetne megoldani ezt a helyzetet? (többi lent)

Figyelt kérdés
rendészetire megyek tovább tanulni!! és ugye ott sokat kell futni! tömegelésnél bekavar a futás hogy pl feljön 10 kiló izom plusz 1 kiló zsir és igy a futás is nehézkesen fog menni vagy lehet birni??

2017. jan. 30. 20:16
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem olyan könnyen jön fel 10 kiló izom,ha mégis,nembfog hátráltatni,mert erősebb,kitartóbb leszel,ha jól csinálod.
2017. jan. 30. 20:42
 2/4 anonim ***** válasza:
annyival többet kell enni és kész
2017. jan. 30. 22:57
 3/4 anonim ***** válasza:

Milyen magas vagy és hány kg?

A futásnál egyáltalán nem fog számítani az a pici plusz tömeg, én világéletemben genetikából adódóan jó futó voltam, ezen az a pici zsír sem változtatott ami feljött az izom mellé.(Ha egyébként zsírosodásra hajlamos vagy viszonylag nagy tzs%-al akkor ez nem feltétlen igaz.) Tömegelj nyugodtan, ha úgy érzed arra van szükséged, szerintem a futóteljesítményt ilyen szinten az alap állóképesség és a genetikai adottságok határozzák meg inkább, minthogy az a néhány dkg zsír ami feljön, futni kell folyamatosan aztán menni fog a hosszabb táv is. :)

2017. jan. 31. 00:03
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!! Amugy kb 73 kg vagyok és 183 cm !!mezomorf vagyok nem zsirosodok könnyen!
2017. jan. 31. 08:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!