Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Fiús fenék? Valaki tapasztalat?

Fiús fenék? Valaki tapasztalat?

Figyelt kérdés

Nem hiszem h van erre jo kifejezes :D De miert van az h tobbfajta gyakorlatot is vegzek fenekre,rendszeresen,szalag es sulyzo segitsegevel megsem kerek az alapizomzatom.Mas lanyoknal is latom akik nem vekony testalkatuak de latszik h vigyaznak ra mit esznek h csak akkor fogynak ha koplalnak,akkor meg a verejtekkel szerzett izomzatukat kikoplaljak,ha meg sima dietat tartanak akkor "csak" a sulyukat tartjak meg de nem fogynak.Ilyen vagyok en is :ez a zsiros testalkat es egy kinszenvedes az elet.Sima dieta mellett napi fel ora kardioval sikerul ugy fogyni h kozbe a felszedett izmot ne veszitsem el.(itt most a formalodos,feszesedos fogyasrol beszelek,nem a tobbletsulyrol) Suli mellett is megcsinalom,mert epp van idom,lenyomom,de 5ora alvasok mellett csak kikeszitem a szervezetem es egy ido utan kb bekrepal,lebetegszem a hajtastol.Mas lanyok nem futnak csak a kaloriara figyelnek(nem az osszetevokre pl szendvics helyett egy csoki suliba),raadasul sajat testsullyal guggolnak nem nehezitessel es bombaalakjuk van.

Ez nem az a tipikus miert ilyen kegyetlen az elet kerdes,nyugi.Mar elfogadtam h egesz eletemben dietazni fogod es edzeni,meg sanyargatni magam es fele annyira sem fogok jol kinezni mint aki jo genetikaval szuletett.De szeretek edzeni az etkezesbe meg beletorodom,nem erdekel h ezt meg azt nem ehetek.Szval a kerdesem h idevel meg tud fordulni ez a nagyon izmos zsirtalan comb de csak kemeny nem kerek fenek arany kozepesen intenziv edzessel? Kiss Viragnal latom ezt h nem az a vekony alkat de nagyon csinos mar az izomzata,de o nagyon kemeny edzeseket csinal naponta ketszer,amit azert egy atlagember nem tud kivitelezni ha mas a hivatasa

Bocsi h hosszu:)

2017. jan. 29. 09:10
 1/4 anonim válasza:
71%
Van értelme ennyit szenvedni??? Csak azért, mert a média, a facebukk, meg a többi barom ezt nyomja?? Miért nem vagy ömmagad?!
2017. jan. 29. 09:34
 2/4 anonim válasza:
100%
Elsőnek 10000%-ban igaza van. Hidd el, a férfiak felét sem fogja érdekelni hogy milyen formájú a feneked. És a saját bőrödben sokkal jobban érzed magad, nemde?
2017. jan. 29. 09:40
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Írd már le a diétádat, hogy mit és mennyit eszel. Az edzésre is kíváncsi volnék. Miért 5 órát alszol? Én lazán alszok 6-9 órákat, mikor mennyit, mellette melózok és egyetemre járok, edzek, van párkapcsolatom és még szórakozni is van időm.
2017. jan. 29. 09:57
 4/4 Lazy Lover ***** válasza:
1 mi az hogy fiús fenék? 2 genetikárol hallottál már? Van aki barmit csinál nem lesz izmos
2017. jan. 29. 10:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!