Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Egy lány mit tud elérni?

Egy lány mit tud elérni?

Figyelt kérdés

Naturálba,3-4 év edzés után

Esetlegesen 2x fél év tomegelessel,többi diéta és szinten tartás

Magasabb tesztoszteron szintel mint az átlag nok (betegség miatt),elég jó testet eltudtam érni 1 év alatt ahhoz képest hogy lány vagyok

Esetleg képekkel megtudnatok mutatni?

2017. jan. 28. 19:38
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Szerintem ez hülyeség , hogy meg tudjuk e mutatni mit lehet elérni! Eleve nem tudjuk honnan indulsz, nekem ez a 2x fél év többi szinten tartás se sokat mondd, továbbá nem tudjuk hogy mennyire keményen edzel és mennyire veszed komolyan az étkezést!? A genetikán is sok múlik...! Igazából mindenkinek ki kell tapasztalni mi jön be a legjobban, mitől fejlődik a legjobban, úgy a kaja, mint az edzés terén. Én pl nem x hónap után kezdek szálkásítani, ahogy látom magamon...lehet nekem 4 hónap kell, neked elég 3....
2017. jan. 29. 15:51
 12/13 anonim ***** válasza:

2x félév ciklus az baromi sok.

szerintem elég fele.

de mondjuk kéne kép,hogy honnan indulsz,mi vagy most ,és mi a cél.

2017. jan. 29. 17:38
 13/13 anonim ***** válasza:

Hogy mit tudsz elérni, nagyban függ attól, hogy mekkora intenzitással tudsz edzeni. Gondolom nem főállásban edzel, azaz nem tudod minden időd energiád az edzésre és a regenerálódásra fordítani. Kérdés az, hogy hányszor tudsz edzeni egy héten. Ha munka/iskola mellett csinálod, mennyire tudod az optimális edzésidőzítéshez illeszteni a munkahelyi elfoglaltságokat. Például tudsz-e reggel edzeni. Mennyire tudod az étkezést beilleszteni más programjaid közé.

Múlik azon is, hogy inkább a látványra mész-e vagy funkcionális izomzatra. (szerintem az utóbbi nagyon jól mutat)

Gratulálok az eddigi feljlődésedhez. Ha képet küldesz, lehet, hogy további tippet tudok mondani. Sok sikert!

2017. jan. 29. 22:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!