Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ennyire rossz a helyzet az...

Ennyire rossz a helyzet az edzőtermekben?

Figyelt kérdés

Gondolom/remélem valamennyire azért el van túlozva a cikk, de mostanában kezdtem rávenni magam, hogy az itthoni edzegetés helyett eljárjak edzőterembe, ami nekem nagyon nehezen megy és most elolvastam ezt a cikket és fejben sikítva rohanok az edzőterem elől, meg az jön le hogy pénzkidobás az egész, úgyse lehet rendesen edzeni a "gyökerektől" :/

[link]

2017. jan. 28. 10:46
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Lehet találkozni ilyen arcokkal,mondjuk teremfüggő is,de a cikk túloz.Csak azért,hogy legyen írni valamiről,vagy ők is szándékosan elhumorizálták.

Találkoztam már az agresszív paraszttal,de belém nem kötött soha,persze én sem haverkodtam vele,a cuccait,kézisúlyzót mindenhol hagyó típussal is,az elég idegesítő volt,de eddig mindig tudtam oldani az edzést,senki sem hátráltatott:)

2017. jan. 29. 09:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!