Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Lehet, hogy túl kevés a kalória?

Lehet, hogy túl kevés a kalória?

Figyelt kérdés
Három hete kezdtem el diétázni szálkásítani szeretnék. 82kgról az első 2 hétben 79kgra lementem azonban azóta stagnálok vagy éppen kicsit többet mutat a mérleg. Sajnos az edzést a szalagavatós őrület miatt (tanulás mellett majdnem minden délután táncpróba) csak jövő héttől tudom elkezdeni de félek, hogy vmit rosszul csinálok. Kb 3 liter vizet iszom egy nap, kb 1200-1300 kalóriát viszek be, 40-50g zsírt, 150g körüli fehérjét és 80-90g szénhidrátot. Mi lehet a baj?

2017. jan. 27. 15:49
 1/3 A kérdező kommentje:
ja és 18/L
2017. jan. 27. 15:50
 2/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem ehhez a testsúlyhoz-még ha nem is edzel- kevés ennyi kalória. A diétád közben így is lehet, hogy időnként még csökkenteni kell majd, akkor a végén már 500 kcal-al akarsz ellenni? Szerintem meg lehet emelni 1500-1600 körülire, ha már hamarosan a sport is belefér, akkor is maradhat ennyi, de persze ki kell tapasztalni. Nyilván sport mellett jobban mennek lefelé a kilók, de elképzelhetőnek tartanám, hogy még így is megy le valamennyi. Persze, ezt már előbb is mondtam, egyénfüggő. A ch (ha kb.másfélszer/testsúlykg) lehet 120-130g körül. Az emberek anyagcseréje nem egyforma, de remélem segítettem. :)

2017. jan. 27. 16:09
 3/3 anonim ***** válasza:

3 hét alatt még nem sokat lehet mondani a mérleg által mutatott érték alapján.

De ennyi kalória nagyon kevés ilyen súlyhoz, pláne, hogy később edzel is majd. 1500 alá nem mennék alapból, aztán meglátnám, hogyan változik a súlyom, illetve mennyire bírom.

2017. jan. 27. 17:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!