Skadowsk kérdése:
Antibiotikum mellé nyomhatok hot blood ot?
Figyelt kérdés
23 éves vagyok már 4 éve edzem de még ilyen szituba nem voltam szerintetek lehet?2017. jan. 25. 00:40
1/7 anonim válasza:
Ha antibiotikumot szedsz, akkor valószínű beteg vagy. Ha betegen mész edzeni, akkor azzal csak magaddal cseszel ki, sokkal lassabban gyógyulsz, és a teljesítményed sem lesz jó. Inkább ne menj edzeni, gyógyulj meg hamar, a szervezetednek és a teljesítményednek is ez a legjobb. Ha meg pihensz, akkor meg úgysem kell a hot blood :)
2/7 A kérdező kommentje:
Értem nem nagy a baj amugy mar felig kinn vagyok belőle csak versenyre keszulok es egyaltalan nem akarok osszeesni mert mar 1 hete nem voltam :D
2017. jan. 25. 00:49
3/7 anonim válasza:
Mehet mellé, de minek? Tényleg óvatosan érdemes ilyenkor edzeni, nehogy visszaess. Bár ha szerencséd van, a antibiotikum nem engedi.
Probiotikumot vegyél az antibiotikum mellé, mert kicsinálja a bélflórát, és ha versenyre készülsz, akkor legkevésbé egy pár napos fosás jönne jól.
4/7 anonim válasza:
Hát csak érted, ha versenyre készülsz, akkor meg végképp fontos hogy hamar felépülj a betegségből. Az meg nem megy ha edzel. Személyes példa, hogy mandulagyulladásból jöttem ki, már egész jól voltam, elmentem edzeni. Az edzés úgy legyengítette a szervezetem hogy visszaestem és még 1,5 hétig teljesen beteg voltam. És ez 2 db edzéstől összesen. Azóta inkább úgyvagyok vele hogy felépülök rendesen hamar, és utána visszalehet rázódni.
5/7 A kérdező kommentje:
Értem köszi a válaszokat! Lehet tényleg kihagyom a mostani edzest. :D
2017. jan. 25. 11:00
6/7 anonim válasza:
A táplálkozás fontosabb,mint az edzés. Betegen is enni kell, edzés helyett meg pihenni.
7/7 anonim válasza:
úgy ütősebb a blood. Nekem 180 volt otthon a vérnyomásom utána (terembe meg el se tudom képzelni) úgy hogy nem igazán ajánlatos. Meg ja pihenés többet segít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!