Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szteroid kura kozben antibioti...

Szteroid kura kozben antibiotikum szedes?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Egy kis segitseget szeretnek kerni mert olyan rosszul vagyok,hogy az agybol nem tudok kikelni csak irni ide.Nagyon lebetegedtem,voltam ugyeleten es kaptam antibiotiotikumot.Viszont 18 hetes kuraban vagyok amibol meg van vissza par het.Az lenne a kerdesem hogy folytathatom,egyszerre a kettot vagy alljak le ha igen akkor meddig?Szuris megy,illetve az edzomet nem tudok elerni mert kint van az ifbb mai bajnoksagan es elerhetetlen ,ezert kerem a tanacsotokat :/ Elso kura,oszi szezonban versenyezni fogok,mindennek utanajartam elotte,de ezt kihagytam,nem gondoltam hogy osszeszedek egy ilyen bakterialis fertozest amire antit kapok.Nagyon szepen koszonom annak aki valaszol! :)
2016. ápr. 23. 15:10
 1/3 zyzz.ae ***** válasza:
Haverom is ilyen helyzetben volt, neki nem volt gond az antibiotikum szedése kura kozben.
2016. ápr. 23. 16:33
 2/3 Cortez70 ***** válasza:
Mehet közben.
2016. ápr. 23. 17:10
 3/3 clint ***** válasza:
Többet ártasz vele, ha hirtelen abba hagyod szóval menjen közbe...
2016. ápr. 24. 09:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!