Kinek melyik étrendkiegészítő jött be a legjobban, pl. scitec mastodont próbálta már valaki?
Biotechtol a 100% creatine monohydrat
Nagyon sok erőt hozott
És lány vagyok
Kreatin monohidrát mindenképp!
Ez lassan, pár nap alatt telítődik és utána folyamatosan lehet szedni két hónapid, de azután érdemes kihagyást tartani és utána megint hatásosabb lesz, mint a szedés legelején.
Hozzá lehet HMB-t szedni.
Az másfél óra alatt telítődik a keringésben és kb két óra után csökken a felére a koncentrációja. Hasonló hatást érzel tőle mint a kretintól.
Ami még nálam bevált, az a citrulin malát
Az a test saját L-arginin szintjét növeli meg és tágítja az ereket. Ez a három együtt nagyon jó hatású.
Na meg a kreatin mellé szokták ajánlani a koffeint.
Azt is használom amikor kezdek fáradni.
Utána újult erőre kapok.
Még fontos az ásványi sók pótlása is és közben kevés szénhidrát bevitel is jót szokott tenni.
Sőt a sók a szénhidrát, pontosabban kevés cukor jelenlétben jobban felszívódik. (olvastam róla)
Viszont tapasztatam, hogy az izotóniás keverék egy kis szénhidráttal és vízzel, az is feldob sok izzadás után és újult erőt ad mert a NaCl szükséges az izom működéséhez és a KCl (szigorúan max. 1 gramm, ill. alatta) megakadályozza az izomgörcsöt görcsöt.
Vannak még egyéb szükséges sók is de ez a kettő a legfontosabb. De az izo.. keverékben vagy izo.. italokban minden benne van ahogy kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!