Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mennyi idő szükséges az...

Mennyi idő szükséges az androgél működésbe lépéséhez?

Figyelt kérdés
Mennyi nap után kezd el hatni egy androgél kúra? Egy hét? Milyen hatásokat észlelni tőle?

2017. jan. 19. 10:52
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Miért nem mész el orvoshoz? A tesztó pótlás nem tesz jót a mogyoróknak.Mióta alacsony a tesztód?
2017. jan. 22. 23:13
 12/16 A kérdező kommentje:
Jó, elmegyek egy orvoshoz. Kérdés, hogy mit fogok mondani neki? Ki kell találnom mi a bajom különben nem foglalkoznak velem. :( majd azt mondom, hogy nem babát szeretnék, de mostanában valami nen oké. .
2017. jan. 23. 09:24
 13/16 anonim ***** válasza:

Felejtsd el. Annyi a dolgod hogy azt mondod az orvosnak hogy lecsökkent a libidód és lassult az arcszőr növekedésed, azonnal elküld vérvételre ahol a teszto termelésedet vizsgálják. Ha alacsony két dolgot fognak mondani:

1. változtass életmódot,no pia és stressz,sport,étkezés

2. felírnak hormon pótló gyógyszereket amitől a meglévő tesztó termelésed is leáll és egy életen át kell szedni ha normális libidót akarsz. Ehhez jár a rendszeres urológiai vizsgálat...a mellékhatások..ha tablettás a szer a májadnak is ad...3 havonta receptet íratni,stb stb stb...

Én a másodikat csak végső esetben használnám. Brutál eredményeket lehet életmód váltással elérni.Ha más nem sok edzés, jó kaja és már nagyobb lesz a libidód ez 100%!!! De még mindig nem válaszoltál h mióta tré a libidód.

2017. jan. 23. 10:54
 14/16 A kérdező kommentje:
Nem tudom mióta. . kb egy éve de többször éreztem kellemetlen érzést bennük.
2017. jan. 23. 19:43
 15/16 anonim ***** válasza:
Most mi van? " de többször éreztem kellemetlen érzést bennük." ezt nem értem
2017. jan. 23. 19:52
 16/16 A kérdező kommentje:
Néha diszkomfort érzést,húzódás vagy szúrás. Mint, amikor nem működik normálisan. Kelleténél szerintem puhább. Markolászni pl. nem is engedem.
2017. jan. 23. 21:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!