Mennyi idő szükséges az androgél működésbe lépéséhez?
Figyelt kérdés
Mennyi nap után kezd el hatni egy androgél kúra? Egy hét? Milyen hatásokat észlelni tőle?2017. jan. 19. 10:52
1/16 anonim válasza:
2-3 hét,szexuálisan aktívabb leszel,gyúrás szempontból ne várj sokat.
2/16 A kérdező kommentje:
Kettő hete használom, de semmit nem érzek. Most vagy rossz a hormonháztartásom vagy nem működik a termék.
2017. jan. 20. 22:19
3/16 anonim válasza:
Edzéshez használod vagy libidó gondod van?
4/16 A kérdező kommentje:
Étvágyat szerettem volna növelni.
Elvileg az is egy mellékhatás lett volna.
2017. jan. 22. 15:04
5/16 A kérdező kommentje:
Mind1 most már szereztem clomidot, azt nehezen hamisítják. :)
Előbb az étrendem teszem rendbe, majd utána járok edzeni.
2017. jan. 22. 15:05
6/16 anonim válasza:
Most inkább kussolok....és nem írok semmit
7/16 A kérdező kommentje:
Miért? :-/
Jó lehet, hogy működött nem tudom.
Én semmit nem vettem észre tőle, csak vizelési nehézséget. :S
2017. jan. 22. 19:53
8/16 anonim válasza:
Az androgel és a clomid két teljesen másra való gyógyszer. Nem sok össze függés van, az androgéllel az alacsony tesztódat pótolod, a clomid pl.:Kox után HCG vel együtt vissza állítja a saját hormontermelést. Clomid neve itthon: Clostilbegyt. Az androgél soká és lassan fejti ki a hatását kevés amíg használtad,korán abbahagytad.A clomid segít az androgel pótol..
9/16 A kérdező kommentje:
Akkor most folytassam a kúrát? Csak cicim ne legyen tőle :S vagy elsorvadnak az amúgy is gengén termelő golyóim.
2017. jan. 22. 23:09
10/16 A kérdező kommentje:
Az előző kettő felsorolt tünettől tartok a legkevésbé egyébként. Olvastam, hogy akár prosztata daganatot is előidézhet, ezért gyorsan abbahagytam inkább. Gondolom ettől lehettek vizelési eltérések normálishoz képest.
2017. jan. 22. 23:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!