Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mit csináljak, hogy izmos legyek?

Mit csináljak, hogy izmos legyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nagyon vékony természetű vagyok, sajnos. Ezért döntöttem úgy hogy megakarok hízni, legalábbis izomban. 182 cm. magas vagyok és 50kg 19 éves [FIÚ]..voltam vizsgálaton is semmi bajom. Edzeni szeretnék és egy normális étrendet össze állítani amit minden héten ennék, és tudom nem hamar de látszana a hízás. Ebben kérem a segítségeteket hogy valaki írjon, egy olyan táplálkozási étrendet ami tényleg segít. Előre is köszönöm a válaszokat! :)

Apropó, nassolni valót is irhattok. :) mégegyszer köszönöm!

2017. jan. 18. 01:56
 1/3 anonim ***** válasza:
Sargakapszula. Ez egy konyv fenn van neten es google playen is. Olvsd el es kovesd az ott leirtakat sok sikert es kitartast (szukseged lesz ra). Ui lehet h lesz aki rovidebb valaszt tud leirni neked de akkor is olvasd el a konyvet.
2017. jan. 18. 02:07
 2/3 anonim ***** válasza:

heti 3 teljes test edzés (pl ICF5x5, vagy más teljes testes terv) pl http://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__testepites__8291..

+tömegnövelő étrend(minden nap legalább 100g fehérje, zsir minimum 50g de mehet több is, szénhidrát minimum 200g) ha nem hizol, akkor még többet kell enned(szénhidrát,zsir)

+ emellé napi 3liter viz,rendszeresen fogyassz sok zöldséget,gyümölcsöt, hogy meglegyen a rost + multivitamint(5ezer ft) érdemes lenne beszerezni,meg kálcium-magnézium(1700ft) más nem kell

kezdetben fontos hogy megtanuld a helyes mozgást sérülések elkerülése végett

ha van angol tudásod akkor youtube : Alan Thrall,Omar Isuf

2017. jan. 18. 09:01
 3/3 anonim ***** válasza:
Az kemény. Én 185cm /64kg-ról kezdtem másfél éve, most 83 kg vagyok. Eleinte csak edzettem, a kajára nem figyeltem oda semennyire, idióta voltam, de azért így is fejlődtem. Aztán volt egy hónap, hogy nagyon elkapott a láz és teljes étrend 4 edzést csináltam, és 3-4x annyit fejlődtem csak abban a hónapban. Tehát ha van energiád megéri az étrendbe belefeccölni az időt. Pénzben nem vészesebb mintha akármit ennél, ugyanis 1 kiló csirkemell 1000 forint és az neked 2 napra elég. Rizs meg zöldség sem drágább. Ha van még pénz akkor egy alap vitamint szerezz be, pl Sctiectől Mega daily one. (havi 2 ezer kb). Más tápkieg. neked még nem kell, talán fehérjepor, ha aznap nem tudod bevinni pl. csirkéből, akkor tudod pótolni. De hidd el gyorsan meg fog látszani a változás ha 3-4x edzel és a kajára is odafigyelsz.
2017. jan. 18. 13:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!