Mit csináljak, hogy izmos legyek?
Sziasztok!
Nagyon vékony természetű vagyok, sajnos. Ezért döntöttem úgy hogy megakarok hízni, legalábbis izomban. 182 cm. magas vagyok és 50kg 19 éves [FIÚ]..voltam vizsgálaton is semmi bajom. Edzeni szeretnék és egy normális étrendet össze állítani amit minden héten ennék, és tudom nem hamar de látszana a hízás. Ebben kérem a segítségeteket hogy valaki írjon, egy olyan táplálkozási étrendet ami tényleg segít. Előre is köszönöm a válaszokat! :)
Apropó, nassolni valót is irhattok. :) mégegyszer köszönöm!
heti 3 teljes test edzés (pl ICF5x5, vagy más teljes testes terv) pl http://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__testepites__8291..
+tömegnövelő étrend(minden nap legalább 100g fehérje, zsir minimum 50g de mehet több is, szénhidrát minimum 200g) ha nem hizol, akkor még többet kell enned(szénhidrát,zsir)
+ emellé napi 3liter viz,rendszeresen fogyassz sok zöldséget,gyümölcsöt, hogy meglegyen a rost + multivitamint(5ezer ft) érdemes lenne beszerezni,meg kálcium-magnézium(1700ft) más nem kell
kezdetben fontos hogy megtanuld a helyes mozgást sérülések elkerülése végett
ha van angol tudásod akkor youtube : Alan Thrall,Omar Isuf
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!