Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Rostbevitel kevés zöldséggel...

Rostbevitel kevés zöldséggel lehetséges?

Figyelt kérdés

sajnos mindig is rühelltem a zöldségeket, próbáltam rákényszeriteni magam de néha már rosszul voltam, émelyegtem.. nagyon nem csúszik, nem mert eltelit hanem undoritó ize van számomra az összesnek, elcseszett vagyok ilyen téren

kevés zöldség van az étrendemben, amit még épp kibirok, de mivel lehetne kiegésziteni ezt, hogy meglegyen a rostbevitel?

2017. jan. 13. 13:41
 1/5 anonim ***** válasza:

Nem csak a zöldségek tartalmaznak rostot..

A gyümölcsök, a teljes kiőrlésű gabonafélék, a lencse a diófélék és a különböző magvak is.

2017. jan. 13. 14:15
 2/5 A kérdező kommentje:

gyümölcs+teljes kiörlésű cuccokkal akkor orvosolható a probléma?:)

köszönöm szépen a hasznos választ:)

2017. jan. 13. 14:20
 3/5 anonim ***** válasza:
Egyél sok zabot!
2017. jan. 13. 15:38
 4/5 anonim ***** válasza:
Vidd be a CH egy részét gyümölcsből, az is jó.
2017. jan. 13. 18:40
 5/5 anonim ***** válasza:

az alma elég jó rostilag,meg a zab.

de persze azt sem árt a szempontok között tartani,hogy az ember a hús,zsír,zöldség evésből fejlődött ki.

szóval a zöldség elkészítésével is kezdhetnél valamit,mert lehet ott van a hiba és azért nem ízlik.

2017. jan. 13. 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!