Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Lehetséges így is? Ha igen...

Lehetséges így is? Ha igen hogyan miként? KÉP.

Figyelt kérdés

Üdvözletem! Az lenne, a kérdésem hogy mennyi idő lenne, hozzám képest a videóban látható test? Étrend nélkül... Szóval otthoni koszt mellet.

Tudom, hogy elégé zsíros vagyok... Ennyire még soha nem voltam... Jelenleg 96kg lehetek, régebben edzettem akkor sikerült, elérnem a kívánt 83kg-t. Szóval egyenlőre elsődleges célom a videóban, látható test...

Súlyzóval és saját súllyal edzenék.

KÉP.:

[link]

Videó.:

https://www.youtube.com/watch?v=AYxVT4yA1x0

2017. jan. 8. 17:50
 1/9 anonim ***** válasza:
Gyakorlatilag soha. Kaján múlik szinte minden ha az nem jó nem is fogsz fogyni. Ha nem eszel elég fehérjét hiába edzel ilyen izmos sose leszel. Kajára mindenképp figyelni kell. Jó kaja mellett (3-)4-5-6 hónap diéta utána izom mennyi jön rád az meg még több idő.
2017. jan. 8. 18:23
 2/9 Kenzo Tenma ***** válasza:
Kiszámolt diétás étrend. Kevesebb kalóriát kell bevinned, mint amennyit elhasználsz és fogyni fogsz. Ehhez viszont kell egy étrend, mert ha nincs akkor nem fogod tudni hogy valóban kevesebbet viszel be vagy sem. Utána meg mehet a tömegelés, ha lepucoltad a zsírt.
2017. jan. 8. 19:04
 3/9 Kenzo Tenma ***** válasza:
Ebből kicsit úgy tűnhet, mintha nem a kérdésedre válaszoltam volna, de tényleg ez kell a fogyáshoz. Ha nem tudod, hogy mennyi kalóriát viszel be a szervezetedbe, akkor honnan tudod hogy jól csinálod-e? Esetleg feleslegesen éhezeteted magad, olyannyire amennyire nem is lenne szükség a fogyáshoz? Annak meg semmi értelme nincsen.
2017. jan. 8. 19:09
 4/9 A kérdező kommentje:
Hidd el nekem bármikor tudok fogyni, úgy hogy nem éheztettem magam. Akár egy hét alatt, 3 kg-is... De nyilván ezt nem tenném meg... Mert több kárt okozok vele, mint hasznot... Étrend nélkül heti fél kg vagy 1kg szerintem simán megoldható... Otthoni kosztban nagyjából 80-120g közötti fehérjét eszek meg naponta. Csak gondolom étrend nélkül, izmot is veszítenék mert nincs meg az 1.8-2tskg.
2017. jan. 8. 19:25
 5/9 Kenzo Tenma ***** válasza:
1,5 gramm fehérje is jó már ha megvan. Ha tudod szabályozni a kalóriabeviteled úgy, hogy heti 1 kilót fogjy az tökéletes. 3 kg hetente nem is optimális, heti 1 viszont az.
2017. jan. 8. 19:41
 6/9 anonim ***** válasza:
Azt nem vázoltad,hogy miért ennyire kizáró ok az étrend nélküliség,de egy minimális tudatosság kell bele akkor is,vagy nem éred el a célod.A szénhidrátot legalább kezd el számolni és fokozatosan csökkenteni.Ilyen szintű elhízásnál meg az izomzat az utolsó amin aggódnék,nem a pontos fehérje bevitel miatt.A zsír nélküli tömeged kb 70 kiló,otthoni tornászgatás mellett a napi 100-120g fehérje bőven elég lesz ahhoz hogy védve legyen az izomzatod.
2017. jan. 8. 19:46
 7/9 A kérdező kommentje:

Őszinte leszek, nem azért kizáró ok az étrend, mert spuler vagyok vagy valami... Mondjuk, a sz*r kaja sem sokkal olcsóbb mint, a minőségi csirke stb...

Nagyon drága hobbim van... Gyakorlatilag, az egész fizetésemet, csak a hobbim emészti fel. Lényegtelen, de nekem ez amit jelenleg csinálok, nem szimpla hobbi csak. Hanem a jövőm a célom, az álmom. Sportolás is mindig, az életem részét képezték és képezni is fogják. Viszont, az utóbbi időben annyira, törekedtem a hobbimban való fejlődésben, hogy teljesen erre szenteltem minden időmet és energiámat! Sportolás teljesen háttérbe szorult, aminek az eredménye meg is lett. Jó zsíros lettem.:D Nem mintha, eddig vékony típus lettem volna, de azért ez már durva. Már engem zavar... Ezért, megpróbálok a kettő között megtalálni, az aranyközép utat. De a jelenlegi anyagi helyzetemben, nem igazán tudok sok pénzt rá áldozni egy étrendre.

De ami, biztosra menne(Fehérje kiegészítő és tojás...)

Vagy ez is kevés lenne így?

2017. jan. 8. 19:59
 8/9 A kérdező kommentje:
Amúgy régebben kicsit edzettem és nagyon jól ment a fogyás. Persze, mind ezt étrenddel csináltam. Nagyon oda figyelve. 104kg-ról 83-ra mentem le... Mindig nagyon oda figyeltem, hogy 0.5kg fogyjak és 1grammal sem többet. Úgy voltam, vele hogy inkább kevesebbet, mint fél kg-nál többet. De 83-nál tovább soha sem tudtam lemenni. Ott már nem voltam annyira zsíros... Legveszélyesebb mindig a hasamnál volt... Mindenhol nagyon jól ment, de a hasamról nem igazán... Persze mind ez ment, már étrend nélkül is... 4-5 éve voltam kb 70-73kg hát... Nagyon vékony voltam... 78kg-nál szerintem már tömegelhetnék...
2017. jan. 8. 20:06
 9/9 anonim ***** válasza:
Sok dinamikus mozgás (futás, ugrókötél, bicikli, küzdősport) segít a fogyásban. De ehhez kevesebbet kell enni. És meg kellene próbálni megőrizni a jelenlegi izomtömeged.
2017. jan. 9. 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!