Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mennyire lehet tiszta ez az...

Mennyire lehet tiszta ez az MHN protein?

Figyelt kérdés

Az egy dolog, hogy ráírnak ezt azt.

De attól még simán lehet, h más van a dobozban. Főleg azért aggódom mert magyar gyártmány.

Eddig a biotech power proteinjét fogyasztottam, de nem fájt annyira tőle a vesém mint most az mhn-től. Kicsit aggódom. Én nagy mennyiséget szoktam bevinni, 70-80 grammot egy nap, de ezt reggelre és estére osztom. A powerból már lement 2 kiló és semmi bajom nem volt, hmn-ből ez az első adag és gyomor-veseproblémákat érzek.

2017. jan. 12. 21:08
 1/1 anonim ***** válasza:
Ne haragudj,de nincs ilyen,hogy ezt meg azt írnak rá..legközelebb ha veszel egy becomagolt "Jó reggelt!"-et akkor nem egy darab patkánylábat találsz a csomagban,hanem azt amit leírnak neked a termékről..Ilyen NINCS,hogy más van a dobozban...Amúgy nekem napi 250g fehérje megy,ebből 90g mhn proteinből,nincs se vesebajom se DNS elváltozásom,ha esetlegesen problémád van valamelyik belsőszerveddel akkor látogass el háziorvosodhoz és az ad beutalót és elmondja mennyire károsak ezek a csúnya fehérjeporok... :) Remélem tudtam segíteni kedves kérdező.
2017. jan. 12. 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!