Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mi történt velem?

Mi történt velem?

Figyelt kérdés
Már 1 hete csak stangálok. Felhúzásnál pl. 1 hete simán ment 110-zel 5 ismétlés, ma megpróbáltam, hogy rárakok + 5kg-ot, de megmozdítani se tudtam. Vissza vettem 110-re és azt sem tudtam még 1 cm-t sem emelni rajta. Kb. 100kg-mal ment nyöszörgősen 1 ismétlés, szerintem a következő ismétlés már nem ment volna. Még nem tartok ott, hogy ne fejlődnék. Étrendem van, igaz ezen a héten kb. 2-3 csaló nap volt, de szerintem nem attól van. Miért fejlődök vissza, vagy mitől van ez?

2017. jan. 12. 18:30
 1/7 pisti09 válasza:
Túl edzés
2017. jan. 12. 19:05
 2/7 anonim ***** válasza:
Rossz napod volt, ennyi.
2017. jan. 12. 19:31
 3/7 anonim ***** válasza:
1 heti stagnálás az semmi, évek múltán már hónapokig is tarthat majd,Mielőtt beköszönt a "szinten tartás".
2017. jan. 12. 19:35
 4/7 A kérdező kommentje:
Bocsi, hogy belekötök az első 2 kommentelőbe, nem akarok veszekedni. De túl edzés? Még mitől, étrendem van, megfelelő edzéstervet követek, és minden másban fejlődök, csak felhúzásnál volt így. A másik, nem hiszem rossz napom volt, mert ezelőtti edzésen is ez volt.
2017. jan. 12. 19:45
 5/7 Szergej55 ***** válasza:
Idegrendszeri fáradtságra tippelek nálad is. Nem fejlődsz vissza, pihenj, használj 1 hétig alacsonyabb súlyt (az egy ismétléses csúcsod kb. 60-70%-át) és aztán kezdd el heti rendszerességgel, kis lépésekben emelni megint.
2017. jan. 12. 19:46
 6/7 anonim ***** válasza:
Nálam simán előfordult ilyen bármely gyakorlatnál,pl. ha rossz dolgok érnek, sok volt a feszültség stb.Én már ilyenkor nem is edzek ha fejben nem tudok ott lenni. Aztán legközelebbi edzésen meg simán ment az említett gyakorlat.. Szerintem ne foglalkozz ezzel.
2017. jan. 12. 22:22
 7/7 anonim ***** válasza:
Egy hét teljes pihenő
2017. jan. 13. 07:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!