Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Minden jobb budapesti teremben...

Minden jobb budapesti teremben bunkók az emberek és visszaköszönni se tudnak?

Figyelt kérdés

Nemrég költöztem fel vidékről, nagyobb városból. Ott ha bementünk vagy végeztünk az edzéssel köszöntünk az öltözőben egymásnak (ha vadidegenek voltak akkor is) a teremben akiket látásból ismertünk annak alap a köszönés. A pultosok mindenkinek köszöntek.

4 jobb pesti teremben voltam eddig, abból 2-ben még a pultosok se köszöntek vissza amikor jegyet vettem. Odamentem, érthetően "Sziasztok, egy alkalmas belépőt szeretnék" erre semmi köszönés csak pötyögött a gépbe, "hogy hívnak, adjál letétet". Öltözőben egyik teremben sem válaszol vissza senki. Bemegyek, hangosan köszönök, senkitől nem jön válasz. Kifelé ugyanez. Az egyik teremben van egy kis bemelegítő helység, ott is köszöntem, de semmi. Csak néznek rám mint a hülyére.

Ja vicces az is hogy már régóta akartam edzeni egy személyi edzővel, azért mentem oda, erre mennék oda hozzá "Szia, ne haragu...." és lenézően elment mellettem. Pedig fizetni akartam neki az edzésért, a pultban azt mondták nyugodtan menjek oda hozzá.

Mindenhol így van ez és én vagyok a fura vagy ez egy pesti dolog? (Engem úgy neveltek, ha bárhova bemegyek köszönni illik)Vagy csak kerülnöm kéne a menő termeket?

2017. jan. 10. 12:07
 1/1 anonim ***** válasza:

Én bp agglomerációjában edzek, közepesnek mondható teremben, de már 3-4-ben voltam a környéken és mindenhol alap volt ha beléptél legalább egy sziasztok ( 10/9 embernek legalábbis).

Pesten csak a Cutler Goldban voltam párszor, öltöző hiába nagy köszönt mindenki aki bejött pultos is normális volt. Nekem még nincs ilyen rossz tapasztalatom bp-el..de bunkó emberek mindenhol lesznek.

2017. jan. 10. 13:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!