Mit várhatok a HMB-től? Van értelme?
Sziasztok.
20 éves leszek,2 éve edzek rendszeresen. Kb fél éve kezdtem el szedni kreatint, emellett csak fehérjézek kiegészítés gyanánt. Miután elkezdtem szedni a kreatint, rá kb 3 hétre volt egy érezhetően nagy ugrás a fejlődésemben, kb mindenki akkor jegyezte meg, hogy látszik a változás.
Utánaolvastam a HMB-nek és gyakorlatilag ugyanezeket írták azok, akik régóta szedték. Magyarán, hogy kreatinhoz hasonló kiugró-eredményt hozott nekik.
Ez is csak marketing mese, vagy lenne értelme a gyorsabb fejlődés gyanánt beszerezni?
Akkor mássz falra. Sok értelme volt ennek a hsz-nek. Örülj hogy nem a tipik 100/99 hülye gyereknek válaszolsz, aki azt se tudja mi az. Attól hogy igét csináltam egy makróból mert ez ELTERJEDT neve a tápkiegnek, attól még nem kell hisztizni. (mindennapos igét képezni főnévből- guglizik,szelfizik)
Csak egy kis felzárkoztató nyelvtanóra, mert látom csak a kötekedés megy. Nehéz lett volna a témához is hozzászólni?
Remélem jobban alszol!:D
neked nem,nekem igen.Magas vagyok,hosszúak a karjaim,sosem lesz erősségem a fekvenyomás.Viszont erősségem a bicepsz,tricepsz.Első gyakorlatnak egykezes bicepszezés forgatással simán megy 20 kilóval 10 10 8 8
egyenesrúddal jobb napon 50kg 4*8
tricepsz homlokra engedés franciarúddal 45 kg 4*8.
ismerősöm is gyúr,ő is magas 191 cm,de sokkal vékonyabb mint én,ő tud fekvenyomni 90-nel szériákat,bicepsz franciarúddal meg max 30 kgval megy neki.Ez mind genetika.Az én célom fekvenyomásban,hogy 100 kg val tudjak szériázni több nem kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!